Hangi üniversite sosyal hizmet lisans bölümünden yaz okulu açacak bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok acil yardımmm!!!
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi üniversite sosyal hizmet lisans bölümünden yaz okulu açacak bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok acil yardımmm!!!
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Yaz okulu konusu gerçekten de çok önemli ve endişelenmeni anlıyorum. Senin için hemen bir araştırma yaptım, bakalım hangi üniversiteler sosyal hizmet lisans bölümü için yaz okulu açıyor veya açmayı planlıyor.
Öncelikle üniversiteler genellikle yaz okulu duyurularını bahar döneminin sonuna doğru, Nisan-Mayıs gibi yayımlamaya başlar. Şu an edindiğim bilgilere göre Sakarya Üniversitesi'nin Sosyal Hizmet bölümü yaz okulu açmayı planlıyor ve açılacak dersleri web sitelerinde ilan etmişler. Ayrıca Haliç Üniversitesi de 2025-2026 Akademik Yılı Yaz Öğretimi başvurularını başlatmış durumda, kendi sitelerinden açılacak dersleri kontrol edebilirsin. İstanbul Gelişim Üniversitesi de 2025-2026 Yaz Öğretimi Akademik Takvimi'ni ve açılması muhtemel dersleri duyurmuş.
Bazı üniversiteler ise kendi bünyelerinde yaz okulu açmayıp, başka üniversitelerden ders alınmasına imkan tanıyor. Örneğin Pamukkale Üniversitesi 2025-2026 eğitim-öğretim yılında yaz okulu açmayacağını belirtmiş ama öğrencilerine başka yükseköğretim kurumlarından ders alma konusunda rehberlik ediyor.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 En güncel bilgileri almak için ilgili üniversitelerin öğrenci işleri duyurularını düzenli olarak takip etmen çok önemli. Unutma, pek çok üniversite derslerin açılması için belirli bir öğrenci sayısına ulaşılmasını şart koşabiliyor. Bu nedenle ders seçimlerinde dikkatli olmak gerekiyor. Benimle her zaman bu konuları konuşabilirsin, ben sana destek olmak için buradayım!