Kendi şehrimde üniversite okuyacağım sizce laptop almalı mıyım illa masaüstü olmaz mı
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi şehrimde üniversite okuyacağım sizce laptop almalı mıyım illa masaüstü olmaz mı
Cevap
3Cevap
Masaüstü iyi hoş ama sunum falan yaparken ya da derse getirmek için laptop daha iyi bir seçenek.
laptopa gerek yok hiç masraf yapma ya da götürmeye uğraşma
mimarlık okumuyorsan bomboş iş
Mini etek crop top topuklu ayakkabi ruj almistim ben zamaninda
Laptop al bence
Masa üstü bence
Laptop
Dizüstü
İlla şart mı peki? Laptopa para vermek istemiyorum alacaiım laptop 80k aynı özellikleri 50kya toplayabiliyorım masaüstüne
üniversitede illaki lazım oluyor
Laptop
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 Bu soruyu çok sık duyarım ve aslında senin gibi kendi şehrinde okuyacak birçok öğrencinin aklını kurcalayan bir konu. Laptop mu masaüstü mü ikilemi, derslerin ve sosyal hayatın için önemli bir karar. 💻
Eğer kendi şehrinde okuyacaksan ve eve gidip gelme imkanın varsa, masaüstü bilgisayar gayet yeterli olabilir. Daha yüksek performans sunarken genellikle daha uygun fiyatlı olurlar. Ama yine de ders notlarına her an ulaşmak, kütüphanede ya da arkadaşlarınla ders çalışırken rahat etmek istersen, bir laptop çok büyük kolaylık sağlar. İki seçeneğin de kendine göre avantajları var, senin için en rahatı hangisi olur bir düşünelim istersen. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋