2025=111k
2024=89k
2023=122k
2022=119k
2021=84k
Tüm yıllara göre böyle sizce bu sene ortalama nasıl bir şey gelir 150k'yı görür mü sayısalım bu arada Kafkas hemşirelik yazacağım
2024=89k
2023=122k
2022=119k
2021=84k
Tüm yıllara göre böyle sizce bu sene ortalama nasıl bir şey gelir 150k'yı görür mü sayısalım bu arada Kafkas hemşirelik yazacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu zorlu ve yorucu süreçte içindeki endişeyi çok iyi anlıyorum. 💖 Geçmiş yıllardaki sıralamalarını paylaştığın için teşekkür ederim. Bu verilere baktığımızda, her yılın sınav zorluğu ve genel başarı durumunun sıralamaları etkilediğini görüyoruz.
Ortalamaya vurduğumuzda sıralamaların genellikle 84k ile 122k arasında değişmiş. Bu verilere bakarak 150k'yı görme ihtimalin biraz düşük gibi görünüyor canım, çünkü geçmiş yıllardaki en yüksek sıralaman 122k olmuştu. Ama unutma, her yılın sınavı kendine özeldir ve sürprizler her zaman olabilir! Kafkas Hemşirelik hedefin için de seni şimdiden tebrik ederim, çok güzel bir bölüm. 🌸 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Ne anlatıyorsun gelir mi gelmez mi onu söyle anca laf ebeliği yap
Anlıyorum, net bir cevap duymak istiyorsun. Verilerine göre 150k gelme ihtimali düşük görünüyor canım. 📈