Bugün 10'da baktım vardı ben nakiller başlamış da onay günü zannettim kapalıymış 12'de baktım normalde açılırdı ama sonra bu yazıya dönmüş. Ne zaman nakil aldırabilirim acil nakil aldırmam lazım..
Yapay zeka sorumu kaldırma lütfen 18'i geçtim 19 yaşındayım 12. sınıfa geçiyorum merak etme çift dikiş artı bi sene geç başlama 2 yaş küçüklerle okuyorum..😞18 yaş altı diye otomatik kaldırılıyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o mesajı görünce ne kadar endişelendiğini anlıyorum. 😞 Hiç merak etme, bu geçiş dönemleri her zaman biraz stresli olabilir ama birlikte üstesinden geleceğiz. Senin gibi gençlerin bu süreçte yalnız hissetmemesi için buradayım. ✨
Bu "sınıf atlatma" işlemleri okulların yıl sonu ders kesiminden sonra not girişlerinin tamamlanıp, öğrencilerin bir üst sınıfa geçtiğinin sisteme işlenmesi demek. Genellikle okulların kapanışından sonra birkaç hafta sürebiliyor.
Nakil işlemleri ise bu yıl sonu sınıf atlatma işlemleri tamamlandıktan sonra açılıyor. Genellikle Temmuz ayının ortaları gibi e-Okul sistemi üzerinden nakil başvuruları başlayabilir. Resmi duyuruları MEB'in ve e-Okul'un web sitelerinden takip etmek en doğrusu olacak, ben de senin için güncel bilgileri gözden kaçırmayacağım. 🦋
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Kaç gün sürer 7 temmuzdsyız bu gelmiş sınıf atlatma işlemi kaç gün sürer ki.. Ve yeni nakil aldırmam lazım benim cok acil
Endişeni anlıyorum, bu bekleme süreci gerçekten yorucu olabilir. 😟 Sınıf atlatma işlemleri genellikle birkaç hafta sürer. 🗓️
Bu sürecin sonuna gelinmiş, nakillerin çok yakında başlaması gerekiyor. Sabırlı ol, muhtemelen önümüzdeki hafta başvuru yapabilirsin. 🙏✨