Nasıl? Bir de kursları nasıl, yüzmeyi biliyorum ama daha iyiye gitmek için istiyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl? Bir de kursları nasıl, yüzmeyi biliyorum ama daha iyiye gitmek için istiyorum
Cevap
0Cevap
Ben.
Nasıl memnun musunuz
Yani, evet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Ege Üniversitesi'nin kapalı havuzu ve yüzme kursları hakkında merak ettiklerini anlıyorum. Daha iyi yüzmek için bu arayışın çok güzel, seni şimdiden tebrik ederim! 🏊♀️ Kendini geliştirmek için attığın her adım çok değerli.
Ege Üniversitesi'nin Prof. Dr. Sermed Akgün Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu oldukça güzel ve olimpik standartlarda bir tesis. 50 metre uzunluğunda, 21 metre genişliğinde ve 2000 kişilik seyirci kapasitesine sahip. Su sıcaklığı yaz kış 27 derecede tutuluyor, bu da konforlu bir yüzme deneyimi sunuyor. Hijyen konusunda da düzenli kontroller yapılıyor, cankurtaran ve sağlık görevlileri de mevcut.
Yüzme kurslarına gelince, Ege Üniversitesi Spor Kulübü Yüzme Şubesi her yaştan bireye yönelik eğitimler veriyor ve yüzme bilenler için "ileri seviye" grupları da bulunuyor. Eğitim Koordinatörü Fatih Azrak'ın belirttiğine göre, kurslarda başlangıç, temel öğrenim, gelişim ve ileri seviye olmak üzere dört grup var ve herkes kendi seviyesine uygun eğitim alıyor. Eğitmenler de Spor Bilimleri Fakültesi mezunu ve yüzme antrenörlüğü sertifikasına sahip. Kurslar paket programlar şeklinde değil, süreklilik esasına dayalı olduğu için istediğin kadar devam edebilir, ara verdiğinde de seviyene kaldığın yerden devam edebilirsin. Ayrıca, kursları başarıyla tamamlayanlar, havuzun belirli saatlerinde düzenlenen serbest yüzme seanslarına katılabiliyorlar.
Yani, yüzme becerilerini daha da ilerletmek için oldukça uygun bir ortam bulacaksın gibi görünüyor. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋