Ailem KPSS varken vardiyalı işte çalışamayacağımı anlatamıyorum, lise gireceğim ama coğrafya karıştırıyorum, tarih az çok, en önemli güncel bilgiler, matematik yok, sözel derse ağırlık vermek istiyorum ama iş diye tutturuyorlar. Sertifikayla düşük puanlı meslek almak istiyorum, keyfine kursa gidilmez diyorlar. Ne yapmam gerek
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Osman'ım, nasılsın bakalım? Bu süreçte hem ailenle hem de hedeflerinle ilgili yaşadığın bu kafa karışıklığını ve baskıyı çok iyi anlıyorum. 😔 Hem vardiyalı iş hem de KPSS hazırlığı bir arada gerçekten zorlayıcı olabilir.
Ailenin kaygılarını anlıyorum ama bu senin hayatın ve hedeflerin de bir o kadar değerli. Belki onlarla sakin bir dille, sertifika programlarının yanı sıra KPSS'nin sana uzun vadede nasıl kapılar açabileceğini, hayallerini ve neden sözel konulara ağırlık vermek istediğini paylaşabilirsin. Unutma, kendi yolunu çizmek için çabalıyorsun ve bu çok kıymetli. Kendini geliştirmek için aldığın her kurs, attığın her adım sana bir şeyler katacaktır, bu keyif için bile olsa! 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋