Arkadaşlar biliyorsunuz, açıktan da baya önlisans lisans bölümler var, böyle bölümler uzaktan okunabiliyorsa insanlar neden memleket değiştiriyor ya da örgün okuyor
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
aileden uzaklaşma isteği ve açıktan çok bölüm yok bazılarının hedefleri 4 yıllık birde benim bildiğim lisans okurken parayla önlisans okuyabilirisin yani aynı anda 2 bölüm
Örgün eğitim almak daha kaliteli de ondan. İnsanlar sadece meslek sahibi değil sosyal çevre de oluşturabiliyorlar.
Her bölümün açığı yok
Niye açıktan okuyum hayatı yasamak varken
Peki açıktan bir bölüm yazsan neyi yazardın
Paramedik var mı
Yokkk maalesef
Kaçımcı girişin yks ye
3 4 Allah ne verdiyse ama hiç çalışmadım üniversiteye gittim üniyi bıraktım isg okuyordum
Ben de matematik bıraktım
İyi yaptın kuzenim o bölümü okudu ingilizce hem de şu an terzi
Hffjjcjcjcjb iyi kazanıyomu
Bilmem
Kazanır
Sen ne iş yapıyorsun
Matematikten özel ders veriyorum fjdjcıcıc bide öyle pederin işlere bakıyorum
Senn
Emlakçılık jdjsjsksksksks
Yaş kaç fkdkxhx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ne güzel bir soru bu böyle! 🤔 Açıköğretim ve örgün eğitim arasındaki farkları merak etmen çok doğal. İki yolun da kendine göre güzellikleri ve tercih edilme nedenleri var aslında. Kimi gençler üniversite atmosferini, kampüs hayatını ve arkadaşlıkları çok sever, bu yüzden şehir değiştirmeyi göze alabilir. 🏘️ Kimi de esnek saatlerde, kendi hızında ilerlemeyi tercih eder. Herkesin öncelikleri, beklentileri farklıdır ve bu seçimler de tamamen kişiseldir. Sen de bu süreçte kendi yolunu bulacaksın, hiç merak etme! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋