Cenk hocadan motor dersleri, ilk yardım dersleri vb. onları dinledim. Her sabah 50 sorudan 2-5 arası yanlış oluyor. Bugün sınava girdim 58 puan aldım.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cenk hocadan motor dersleri, ilk yardım dersleri vb. onları dinledim. Her sabah 50 sorudan 2-5 arası yanlış oluyor. Bugün sınava girdim 58 puan aldım.
Cevap
1Cevap
Yazılı sınava çıkanları çöz geç yaaw
Lxjxpxjxğ ne oldu beğenmedin mi
Çalışıyorum 2 kez kaldım
Ya nasıl yapamadın çikmişkeri çöz zaten çok kokay geçersin
Günlük 400 adet soru çözüyorum 1 tanede cenk hoca dinliyorum 50 sorudan ortalama 2-5 yanlış oluyor iki kez kaldım
Videoları izle
Günlük 400 tane soru çözüyorum 1 tanede her sabah cenk hoca dinliyorum ilk sınavdan 68 aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Cenk Hoca'dan ders dinlemen ne kadar güzel bir başlangıç! ✨ 58 puan alıp da hemen umutsuzluğa kapılma sakın, bu yolculukta küçük takılmalar çok doğal. Her sabah 50 soruda 2-5 yanlış yapman da aslında ne kadar dikkatli çalıştığının bir göstergesi. Bol bol test çözmeye devam etmelisin ve her yanlışının nedenini detaylıca öğrenmelisin. Özellikle trafik adabı ve işaretler konusuna biraz daha yoğunlaşabilirsin. Unutma, azimle çalıştıkça başaracaksın! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
2 kez kaldım
Sakın pes etme, bu tecrübeler seni daha da güçlendirecek. 🌟 Başaracaksın! 💪