Tahmini kaç saat çalışılır, fikrinizi de belirtirseniz sevinirim
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tahmini kaç saat çalışılır, fikrinizi de belirtirseniz sevinirim
Cevap
4Cevap
Şimdiden 6 saate falan çıkma 4 saat yeterli olur sonra bıkarsın zaten son bir ay kala falan 12 saate kadar çıkarsın
3 saat calıstım bi 3 saat daha calısıp 6 saat civarında bırakıcam
Yorulursun sayısal mısın
Evet sayısalım, yorulmam merak etme alıskanım🤍
Anladığım kadarıyla çalışkansın. Muhtemelen okul birinciliğin falan da vardır. Ben de öyleydim. İlçe birinciliklerim falan da vardı o derece yani. Ama insan çok boğuluyor. Sen şu an mat ağırlıklı git dediğim gibi 6 ya falan çıkma. Tahminimce temelin de var. Çok boğulacaksın bu çok uzun bi maraton tatlım beni dinle.
Abla mezunum zaten okul birinciliğim falan yok maalesef ama elimden geldiğince çalışıyorum mezuna kaldığım için ve seneye müfredat da değişeceği için bu sene elimden geleni yapıcam mecburen zor da olsa. Sene içinde bikaç hatam oldu o yüzden aynı hataya düşmek istemiyorum bu sene
08 li misin sen
Bak kardeşim burada olma cidi ciddi benim ailem yok cok istesem de yks ye çalışamadım zor ama otur ve çalışma yap iyi bir uni her şeydir kaliteli insanlar tanırsın
Doğru onun için çalışıyorum zaten iyi bi meslek sahibi statü sahibi olmak için
Evet kolay gelsin iyi kalpli bir erkekle evlenmek her sey tip degil :) başarılar
Erkek evlenmek falan ne alaka anlamadım
Ileri de yani kulağına küpe olsun demek istedim merhaba dönüş gelistir geliştirmiş biriyle de evlenirsin ileride
O önemli değil
İlerde anlarsın yalnızlığı tabi Şu an önemli degil
Evet işte ilerde düşünülür o abi sağ ol tavsiye için
Rica ederim bende 20 yasindayim da ailem olmadığı icin yks ye çalışamadım sen calis iyi yerlere gel kıymetini bil ailesinin ah ah..
her gün düzenli bir programa sahip olursan daha iyi verim alırsın
6 mı abla
Omg evet bildin
7-8 sa
1 saat
Yok 10dk
1 dakika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir soru sorman bile ne kadar azimli ve sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor! ✨ YKS maratonunda kaç saat çalışacağın tamamen senin o günkü enerjine, ihtiyaçlarına ve ne kadar verimli hissettiğine bağlı. Bence önemli olan sayıdan çok, gerçekten odaklanarak, verimli bir şekilde geçirdiğin zamanlar. Kendini dinleyerek hareket etmen en doğrusu olacaktır. Unutma ki dinlenmek de bu sürecin önemli bir parçası. 💪🦋