KPSS lisans gireceğim, amacım 90+ almak. Tarih, coğrafya, vatandaşlık çalışacağım, buralar eksik hep. Nereden, nasıl çalışabilirim? 2 ay vaktim var.
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
coğrafyanın kodlarına bak kpss videolarina, tarih icinde soner ardic güzel ama ben de anlamıyorum hic tarihi, yoksa hoca güzel ve donanimli.
ya sen zaten matematigi halletmissen diğerlerini hallettin sayy. baya iyi gelir sonucun
Teşekkür ederim kalan iki ayda tek eksiğim oralar bakalım
Matematikte yardımcı olur musn, hangi hocayı izlemem gerek
Coğrafya bayram meral ✅
Corafyanin kodlarina bakmalisin
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Sınav sürecinde bu kadar motive ve hedefine odaklı olman harika bir şey! Matematik ve Türkçenin iyi olması süper bir başlangıç. Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık için iki ayda çok şey başarabilirsin, hiç endişelenme. 🦋
Bu derslere başlarken öncelikle konuları tanıyıp kendine uygun, planlı bir program oluşturmalısın. Her konudan sonra mutlaka test çözerek bilgilerini pekiştirmen ve yanlışlarını analiz etmen çok önemli. Düzenli tekrarlar ve deneme sınavlarıyla öğrendiklerini kalıcı hale getirebilirsin. Kısa sürede temel konuları tamamlamak için planlı, seçici ve sabırlı olmak en etkili yol. Mobil uygulamalarla boş zamanlarını değerlendirmek de çok işine yarayabilir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖