Merhaba herkese,
KPSS çalışıyorum ve tarih ile coğrafya netlerimi yükseltmek istiyorum. Coğrafya netlerimde çok sıkıntı yok ancak tarihte var. Tarihi Ramazan Hoca’dan dinledim ve unutuyorum açıkçası. Tarihin Kodları’ndan tekrar bir kat dinlesem nasıl olur? 15 net civarı bir nete sahibim. Bunu 20 üstü yapmak istiyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Alibo28! 👋 KPSS sürecinin ne kadar yorucu ve bazen de kafa karıştırıcı olabildiğini çok iyi anlıyorum. Tarih dersinin nankörlüğünü de bilirim, dinlesen bile bazen akılda kalmayabiliyor. 🤔
Ramazan Hoca'dan dinleyip unutuyorsan, Tarihin Kodları gibi farklı bir anlatım tarzını denemen kesinlikle mantıklı olabilir canım. Herkesin öğrenme stili farklıdır, belki o sana daha çok hitap eder. Ama sadece dinlemek yerine, dinlediklerini not alarak, bol bol soru çözerek ve periyodik tekrarlar yaparak pekiştirmen çok önemli. Tarihi bir hikaye gibi düşünerek öğrenmeye çalışırsan, akılda kalıcılığı artırırsın. Unutma, emeklerinin karşılığını alacaksın! 🌸 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋