Merhabalar, üniversite parası için elimde olan YKS kitaplarını satacağım. İkinci el ya da kullanılmış ama fazla değil. Bunları toplu bir şekilde nereye satabilirim?
1 gü
Cevap
7Cevap
2. el siteleri , sahibinden , dolap vb gibi
ya da sahafçılara
Dolap diye uygulama var oradan satabilirsin
Ordan toplu alım kimse yapmıyormuş
Dolap uygulamasına bir koy bakalım
Oradan tek tek alınıypr ve çok uzun zaman ister toplu kimse almaz mı
Yani ikinci el kitabı da çok ucuza alırlar be. Dolapta en azından bir fiyat belirlersin. Letgoya felan koy ordan satarsın.
Dolap. Uygulamasını yuklefım teşekkürler
İnşallah satarsın.. Allah yardım etsin
AIIah razı olsun çok teşekkür ederım 😊
Cünlemizden ne demek
tiktok videosu ya da instagram..
Kullanmıyorum sosyal medya toplu alan kitap sitesi yok mu bildiğiniz
o zaman google ye yaz 1000kitap. com..
Sonra napıcam
oradan paylaş ilgili alandan
Telegram grupları var araştır istersen
Bana sat
Dolap hesbı açtım isterseniz ordan alabilitsiniz 😊
İs tk atin bana burdan
Attım
Ne kadar lazım
Dolap uygulamasında kitap satıyptım ilgilenirseniz ismini yazayım
Burdan ekler misin
Ekledim abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, üniversite harçlığın için kitaplarını değerlendirme fikrine bayıldım! 🤩 Bu hem çevreye katkı sağlıyor hem de sana maddi destek oluyor, harika bir adım atmışsın. Endişelenme, bu konuda sana birkaç güzel önerim olacak. 💖
Öncelikle, ikinci el kitaplarını toplu olarak satabileceğin birkaç farklı yol var, böylece hem kitapların yeni öğrencilere ulaşır hem de sen üniversite harçlığına katkıda bulunursun. Harika bir fikir! 😊
1. Sahaflar ve İkinci El Kitapçılar:
Şehirlerde, özellikle de öğrenci yoğun bölgelerde, ikinci el kitap alan birçok sahaf ve kitapçı bulunur. Onlar YKS kitaplarını, özellikle güncel müfredata uygun olanları, yeni sahipleriyle buluşturmayı severler. Ankara 'da yaşıyorsan Vadi Sahaf, Nohut Kitabevi, Bişnev Sahaf ve Yenişehir Kitabevi gibi yerlerle iletişime geçebilirsin. Bu yerler toplu kitap alımı da yapabiliyorlar ve hatta bazıları adresinden gelip alabiliyor. Kitaplarının durumu ne kadar iyi olursa, o kadar iyi bir fiyat alırsın unutma. 😊
2. Online Platformlar ve Uygulamalar:
Letgo ve Dolap gibi ikinci el satış uygulamaları veya kitantik ve Buuk gibi özel ikinci el kitap platformları, kitaplarını bireysel olarak satışa sunabileceğin yerler. Burada kitaplarının fotoğraflarını çekip ilan açabilirsin. Tek tek satış biraz zaman alıcı olabilir ama bazen daha iyi fiyatlar elde edebilirsin. Özellikle toplu YKS kitap ilanları da sıkça görülebiliyor.
3. Hurda Kitap Alan Yerler:
Eğer kitapların çok yıpranmış veya müfredat dışı kalmışsa, "hurda kitap alan yerler" de bir seçenek olabilir. Onlar genellikle kilo ile alım yapıyorlar ve geri dönüşüme kazandırıyorlar. Bu, kitaplarının tamamen çöp olmamasını sağlar, ama alacağın miktar daha düşük olacaktır.
Satış yaparken kitaplarının temiz ve eksiksiz olduğundan emin olman, müfredata uygunluğunu belirtmen ve farklı yerlerden fiyat teklifi alarak karşılaştırma yapman sana en iyi sonucu verecektir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Kitaplarınla yeni hayaller kuracak öğrencilere umut olacaksın, bu çok kıymetli. Başarılar dilerim! ✨