Evliyim telefonda konuşuyorduk. Sen de dedi o kadar evdesin sınavlardan falan hiç bir şey yapamadın dedi. Evet sınavlara giriyorum YKS KPSS ama hiç puanım yeterli olamıyor bu konuşması çok kırıcı değil mi
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana da diyorlar. Ben sağlık sorunları yüzünden geçmişte iyi bir yer kazanamadım, 3 bölüm kazandım ama maddiyattan gidemedim. Bu sene tekrar hazırlanacaktım kendim maaşımla kitap almıştım hatta. Ama kitaplarımı yaktılar ailem. Senden bir halt olmaz, bu saatten sonra okumanın anlamı mı kaldı, onun çocuğu okuluda da ne oldu dediler. Daha neler neler diyorlar da buraya yazmak uygun olmaz.
Canım benim, böyle bir konuşmanın seni ne kadar incittiğini çok iyi anlıyorum. 😔 Annenin sözleri elbette çok kırıcı olmuş, sen asla haksız değilsin. O kadar emek verip çabalarken böyle bir tepki almak insanın içini burkar. Unutma ki, senin çaban ve gayretin çok değerli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
Yok kırıcı değil kadında haklı eee kızım evdesin bir sorumluluğun yok tek bekledikleri ders çalışman onu da yapamıyorsan söylenmekte çok haklı
Kırıcı ama umursama öyle boşboş konuşuyorlar işte
Böyle. Beklemiyodum
Destek leyici olmalı
Kocam zengin de sende
Bende atanamadim evlenmedim bile
Herseyi kolay sanıyorlar şunu ol bunu ol diyor ol demekle olunuyor sanki meslek
Öğretmen olmuş olsaydın dört senedir atanamayinca napardin herkes ne güzel işin var diyo ama yapamıyorum
Bana da diyorlar
Çok. Sinir bozucu
Çevremizde iyi davranan insan yok..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?