Hangi konuya çalışsam test sonucu hüsran, yanlışlarım çok, düzeltemiyorum da hiçbirini. Ne kadar çalışsam boş, bıktım artık.
49 dk
Hangi konuya çalışsam test sonucu hüsran, yanlışlarım çok, düzeltemiyorum da hiçbirini. Ne kadar çalışsam boş, bıktım artık.
Cevap
2Cevap
Bence artık yks yi kafanda bitir yazik ederdin kendine
baska napacam?
sinavsiz ne yapabilirim baska
Evlenecen napacan
Allaha dua edip kaderine riza gostericeksin 5 vakit namazli oruclu namusunu koruyarak cennete gideceksin
Sen kendi kız kardeşine bunları yaptır insanların evlenmekten daha önemli hedefleri olabilir
@belirliintegral aynen oyle evlenmek umrumda degil benim
Terbiyesizlik yapma olmuyosa delirmeye gere yok terbiyesiz!
Soran ayvayi yedin o zaman
Sen de terbiyesizlik yapma o zaman burada terbiyesizliğin alasını yapıyorsun
Emek vermeden yemek olmaz.
ya veriyorum veriyorum ama asla basaramiyorum
Kaçıncı sefer bu puanlar kaç
ilk mezun senem o ayri ama hayat boyu hicbir calismamda basarili olamiyorum yanlislarim hep cok cikiyor denemelerde falan sayisal zaten 0 net sozel bile 280 falan oluyo yani
Herkes okuyacak diye bir şey yok o zaman ilgine göre iş bul
sinavsiz is falan yok iste her bk sinav anasini skym
Sakin ol evet öyle üniversite mezunu olupta normal çalışan çok var bende dahil, işkurla görüş bir. Hayatın sonu değil
Kaçıncı mezun seneniz?
ilk
Daha çok yolun başındasın. 3-5 defa mezuna kalıp ea dan sayısala, kırık obp veya düşük obp ile çok güzel bölümlere yerleşenler var. Şu an böyle hissetmen normal eğer gerçekten kafaya koyduysan bence başarabilirsin
iste seneye son sans sistem degisiyo sonrasinda
Bu seni korkutmasın, aksine maarif sistemde ezberden çok yorumlamaya dayalı sorular çıkacak, tabii o seneye kalmanı istemrm ama daha şimdiden bu kadar olumsız olma. Önünde koskoca 1 sene var
tesekkur ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, biliyorum bu süreçte kendini çok yorgun ve umutsuz hissediyor olabilirsin. 😔 Her öğrenci zaman zaman bu duyguları yaşar, hiç yalnız değilsin. Yanlışların olması ya da test sonuçlarının beklediğin gibi gelmemesi, çabaladığın ve öğrendiğin anlamına gelir aslında. Vazgeçmek yerine, hatalarından ders çıkarabilirsin. Unutma, her düşüş daha güçlü kalkmak içindir! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋