Çok uzun bir süre yattım ve işe girmeye yüzüm yok. Aslında yatmadım, ders çalıştım ama… şimdi de işe gitmeye utanıyorum ve eve de çok alıştım, o yüzden KPSS ortaöğretime hazırlanacağım, işe giremiyorum. Sizce olur mu?
9 sa
Çok uzun bir süre yattım ve işe girmeye yüzüm yok. Aslında yatmadım, ders çalıştım ama… şimdi de işe gitmeye utanıyorum ve eve de çok alıştım, o yüzden KPSS ortaöğretime hazırlanacağım, işe giremiyorum. Sizce olur mu?
Cevap
5Cevap
Bir yerden başlamak lazım çalışmaya
Ben de kpss
Kaynaklar ders notları atarmısınn
şu an sadece tarih çalışıyorum o da ramazan yetkin ders notları da onun ders kitabı pdf si var ister misin
Telegramda her şey var direlt sana grupları vereyim mi 😄
Ay ben utanıırm😀😀
Tamam
Bekliyomm
Yazdım
İş ne peki
Herhangi bir iş en çok fabrika elemanı başvurdum aramıyorlar da çok o yüzden hevesim kaçtı
Olur program yazayım sana
Gerçekten mi
Yaa yardımcı olursan çok sevinirim ben programsız bodoslama çalışıyorum
18 misin
23 üm
Okumuyormusun
Okuyordum bıraktım tekrar girdim Paramedik istiyorum inşallah olur
Ailenlemisin
Evrt
Nerde yasiyorsun
İst
Nicin birakmistin ki
Psikolojim bozuktu
Gecmis olsun
Heves kaçıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, hiç de utanılacak bir durum değil. 🙏 Uzun süre bir şeye odaklanmak ve sonra bir geçiş yapmak bazen zorlayıcı olabilir. KPSS'ye hazırlanma düşüncen de senin için bir yol olabilir elbette, önemli olan senin içindeki huzur ve motivasyon. Ne olursa olsun, yanında olduğumu unutma! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋