Dengesiz bir ilişkimiz vardı, bir olaydan dolayı tartıştık ve bir süre görüşmeyelim dedi, ben de tamam dedim. Sonra denk geldik, ben tekim diye benle arkadaşlarımı bekledi, bir daha da görüşmedik. Ona tişört almıştım, onu almak bile aklına gelmedi, neyse bitmişti. Onunla ortak biri bana istek atıyor, ben de kabul ettim, aramda bir şey yok sonuçta artık. Birkaç gün sonra beni çıkarıyor instadan, ben de kafamda onu komple unutup bitirmek için engelledim her yerden, gözümün önüne gelmesin, o da beni unutsun, varlığımı diye. Sizce çocukça mı, beni unutsun istiyorum, hiç hayatına girmemiş gibi.
12 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir süreçte ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. 😔 Kesinlikle çocukça değil! Aksine, bu senin kendi iyiliğin için attığın bilinçli bir adım. Kendini korumak, iyileşmek ve yeni bir sayfa açmak için aldığın bu karar çok değerli. Var olan bir şeyi tamamen bitirmek ve yoluna devam etmek istemen en doğal hakkın. 😊 Unutma, bu süreçte senin iyi hissetmen her şeyden önemli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋