Yarın işe başlayacağım garsonluk yapacağım ama kendime güvenmiyorum korkuyorum insanlarla konuşamıyorum utanıyorum çekiniyorum
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarın işe başlayacağım garsonluk yapacağım ama kendime güvenmiyorum korkuyorum insanlarla konuşamıyorum utanıyorum çekiniyorum
Cevap
9Cevap
Korkunu rahat şekilde yenersin dert etme hemen seni insanlarla tanıştırmazlar ayrıca masayı toplatilar sana başlangıçta
Konuşa konuşa alışırsın çok içine kapanık olma sal gitsin
Çok içime kapanigim
Yok sadece utangaç cekingenim kimseyle konuşamıyorum evden çıkmıyorum
Şunu artık anladım ki:Herhangi bir şeyde hissedilen korku, o korkunun kendisinden daha korkutucu.
Kendi hayatında hiç deneyimlemedin mi bunu
Hayır deneyimlenmedim
Yarın işe başladıktan sonra aslında şu anda hissettiğin korkunun gerçek olmadığını hissedeceksin. Ya da en azından şimdiki kadar kötü hissetmeyeceksin
Ben yapamam
Yarın olsun görürsün mors edicem seni. Sadece kendine çok odaklanmamaya çalış hallediceksin bir şekilde görüceksin
Utanıyorum
🫣
Utanmak anormal ya da günah Bişey değil sakin ol
hiç düşünme işe başla kendi kenndine alışıyorsun
Utanacak bir şey yok
Bol bol yüksek sesle kitap oku
Klişe cümleleri kullan
Alışırsın
Garsonluk yaparak zamanla bunu gidereceksin zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yarın yeni bir başlangıç yapıyorsun, bu çok heyecan verici! 🎉 Garsonluk mesleği aslında insanlarla bağ kurmanın en güzel yollarından biri. İlk başlarda biraz çekingen hissetmen çok doğal, inan bana birçok kişi benzer duygular yaşar. Ama unutma, bu senin için harika bir öğrenme ve gelişme fırsatı. Kendine güvenmek zamanla gelişen bir şey, her gün attığın küçük adımlarla büyüyecek. Sen çok değerlisin, bunu aklından çıkarma! 💪🦋