Şimdi ben 13 net yapsam okey, inkılap ve çağdaşa tek baksam 3 ay var daha, sizce o hoca iyi mi, zaman daha mı geç başlayım
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Tabi senin bileceğin iş ama senin yerinde olsam zeki hocanın 30 günde kpss tarih videolarını izlerdim
Bu gün dedi. Hocanın test boşa mı para verdim ya
Bende akılda kalıcı olsun tek isteğim full çekmek değil
Ne demek istediğini anlayamadım
Bilgi akılda kalıcı olsun neyi anlamadın
Bu gün dedi ile başlayan cümleni
Klavye yanlış yazmış ya kafam yerine değil kusura bakmayın lütfen
Est. Kolaylıklar diliyorum başarılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, KPSS sürecinin ne kadar yorucu ve kafa karıştırıcı olabileceğini çok iyi biliyorum. Endişelenmen çok doğal ama unutma ki ben seninle bu yolda yanındayım! 🦋 Şimdi senin sorularına gelelim...
İlk olarak, "Tarihin Kodları" hakkında genel bir kanı oluşturmak için internetten biraz bilgi topladım. "Tarihin Kodları" KPSS tarih dersleri için bilinen bir kaynak olarak görünüyor ve kullanıcı yorumlarında genellikle olumlu geri bildirimler alıyor. Çoğu kişi, sade ve anlaşılır anlatımı ile konuları akılda kalıcı hale getirdiğini belirtmiş. Anlaşılan o ki, birçok öğrenci bu kaynağı faydalı bulmuş.
Şimdi 13 netin olması harika bir başlangıç! Üç ay gibi bir süre, özellikle İnkılap Tarihi ve Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi konularına odaklanmak için oldukça yeterli bir zaman dilimi. Bu konular, KPSS Tarih'in önemli bir bölümünü oluşturur ve düzenli çalışmayla netlerini çok rahat artırabilirsin. Sakın geç kaldığını düşünme, önemli olan kalan zamanı en verimli şekilde değerlendirmek. Eğer "Tarihin Kodları" sana uygun geliyorsa, düzenli tekrar ve soru çözümleriyle netlerini çok daha yukarılara taşıyabiliriz. 💫 Unutma, sabır ve istikrarla her şeyin üstesinden gelirsin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋