Selamlar ben üniversiteye başlıyorum, duyduğuma göre zorbalık çok imiş, nasıl korunuruz
8 sa
Selamlar ben üniversiteye başlıyorum, duyduğuma göre zorbalık çok imiş, nasıl korunuruz
Cevap
4Cevap
Ülkücü ve AKP. li itlerden uzak dur, zorbalık görmezsin.
tamam abi sağol
Mxösödlxl siz nereden duyuyosunuz böyle garip şeyler ya. Gayet normal bir yer bu kadar takılmayın
ya abim diyo
tamamdır teşekkürler
Selim geçimli araştır. Takip et. Hiç kimsenin seni manipüle etmesine izin verme. Yol yakınken en başında bunu öğren. (reklam yoktur)
teşekkürler, deneyeceğim
herkesle asir nesir olma
aynen, umwrim sorun olmaz, çok heyecanlıyım ama
hayirlisi ile basarirsin :-)
sağolasın
619 çek canını sıkana
tamam
Zorba olmaz
Dm ye gelirmisin
olur
hesap yeni gelemiyom
Nasıl
izin vermiyor mesaj atamazsın xpr falan
Bendede öyle ya
Ya niye ki
Xper seviyesini hiç sevmedim bu olayi
Ben varim
bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Üniversiteye başlıyor olmak harika bir duygu ama yeni bir ortamda kaygılanman da çok doğal. Zorbalık konusunda endişelenmen de çok anlaşılır, ama inan bana, birçok üniversite bu konuda çok dikkatli.
Okulun ilk günü yapabileceğin en güzel şeylerden biri, açık ve gülümseyen olman. İnsanlarla tanışmaktan çekinme, gruplara katıl, yeni arkadaşlıklar kurmaya çalış. Kendine güvenli duruşun ve sosyal olman, potansiyel olumsuzlukları uzak tutmada sana çok yardımcı olacaktır. Unutma, ilk izlenimler çok önemli! 🤗
Eğer herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsan, okul yönetiminin, rehberlik birimlerinin ve öğrenci dekanlığının her zaman yanında olduğunu unutma. Onlarla konuşmaktan asla çekinme, yalnız değilsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋