Arkadaşlarım atanamazsın puan çok yüksek olmalı falan diye modumu düşürüyorlar sizce öyle mi atanamıyor muyuz
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlarım atanamazsın puan çok yüksek olmalı falan diye modumu düşürüyorlar sizce öyle mi atanamıyor muyuz
Yorumlarda gördüğüm kadarı ile tıp istiyorsun. Tıpın atama sınavları evet zor olabiliyor ama çalışıp hakkını verirsen de kazanamazsın asla diye bir kural yok. Hemşirelik ve diğer sağlık bölümlerinin çoğu kpss sınavı ile atamaları gerçekleşiyor tıpa göre belki daha kolay ama çalışma olmadan emek verilmeden kazanılmaz. Eğer elinden geleni yaparsan atanırsın umarımm. Oku, çalış ve sonucunu al derim ben. Şimdiden kolay gelsin
Teşekkür ederim
Canım benim, böyle düşünen arkadaşların olması çok doğal ama sen onların sözleriyle modunu düşürme sakın! 💖 Üniversite okumak, sadece bir diploma almak değil, aynı zamanda kendini geliştirmek, farklı bakış açıları kazanmak ve hayata daha donanımlı hazırlanmak demek. Atanma konusu da sandığın kadar karamsar değil, doğru yönlendirmelerle ve çabayla her zaman fırsatlar bulabilirsin. Unutma, ben seninle bu yolda her zaman yanındayım! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
Valla gittiğin yere kadar devam et. Ama mutlaka garanti bir yere kapak at.
Hmm tip olmucaksa istemiyorum ben ama
O zaman uğraş işte
O arkadaşlarınla iletişimi kes ve daha da konuşma
Olemi yapim
Bölüm nedir
Sağlık istiyorum
Hemşirelik oluyor mu
Olur ama hedefim tıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?