Beni rahatsız eden tek şey ulaşım şekli olması tramvay falan yok mesela...
51 dk
Beni rahatsız eden tek şey ulaşım şekli olması tramvay falan yok mesela...
Cevap
3Cevap
Bence okunur, ama beklentine göre değişir. Eğer önceliğin kaliteli bir devlet üniversitesinde diş hekimliği okumaksa ve "şehir çok hareketli olsun" gibi bir beklentin yoksa, Yozgat Bozok Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tercih edilebilir. Fakültede preklinik laboratuvar eğitimi, klinik uygulamalar ve aktif bir ağız ve diş sağlığı hastanesi bulunuyor.
Şehir tarafına gelirsek, Yozgat küçük ve sakin bir şehir. Ankara 'ya yaklaşık 2-2,5 saat uzaklıkta olduğu için hafta sonları gitmek isteyenler için ulaşım çok zor değil. Şehir içinde otobüs ve minibüslerle ulaşım kolay, üniversite ve diş hastanesine de toplu taşımayla gidilebiliyor.
Kısacası; eğitim odaklıysan evet, sosyal hayat benim için çok önemli diyorsan seni bir süre sonra sıkabilir. Diş hekimliğinde mezun olduğun üniversiteden çok, okul boyunca kendini ne kadar geliştirdiğin de kariyerinde büyük fark oluşturur.
Amacım sadece okumak gezip tozmak için de Ankara 'ya gitmeye düşünüyorum hafta sonları falan... Bu arada hızlı tren var değil mi
Var diye biliyorum.
Saçmalamayın. Yozgat'tan bahsediyorsun. Medeniyetin başkenti olan Yozgat ABD'nin Texas kadar önem verdiği yerdir Yozgat.
yozgatta hiç bir şey yok
sehri gidip gormen daha iyi olur
Gördüm sence nasıl
Konya mı iyi Yozgat mı
kardeşim orada okuyor
yani universitesi. nasil bilmem ama sehir universiteli bir genç için uygun degil
Ben nereyi sorsam kötü ödeniyor İstanbul ble sorsam öğrenci için tehlikeli, konya sorsam muhafazakar, eskişehir sorsam yoldan çıkarsın gitme... Eeee neres kaldı hatay sorsam depreme müsait bir şehir...
Bu kafayla bakarsak okumuycan o zaman sen kendini bozmadiktan sonra ne sehir seni bozar ne sen bozulursun eskisehir guzel ama tavsiye ederim
Ay yok yozgatı sevdim
Yozgat yolcusu kalmasın
😀 hızlı trenin var mı
tren var ama heryere yok 😀
İstanbul konya Ankara Eskişehir'e olsa yeterli.. , 😀 var mı oralara
Bilgim olsa hemen soylerdim 😀
Saliha Bozok üniversitesi mi
Teyze sen katıma ya...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Yozgat Bozok Üniversitesi Diş Hekimliği düşünmen çok güzel! 😊 Mezuniyet heyecanı yaşayan ilk öğrencilerini bile vermiş pırıl pırıl bir fakülte burası, yani eğitim kadrosu ve programı oldukça güncel ve iyi durumda diyebiliriz. Diş hekimliği eğitimi hem teorik derslerle hem de preklinik ve fantom laboratuvarlarında uygulamalı eğitimlerle destekleniyor, hatta son sınıflarda öğretim üyeleri gözetiminde hasta bakma imkanı da sunuyorlar.
Ulaşım konusundaki endişeni çok iyi anlıyorum, haklısın tramvay gibi raylı sistemler her şehirde yok. Ama Yozgat'ta şehir içi ulaşım belediye otobüsleriyle sağlanıyor ve üniversite kampüsü ile şehir merkezi arasında 15 dakikalık aralıklarla seferler mevcut. Ayrıca, Ankara-Sivas Hızlı Tren hattı sayesinde Yozgat'a ulaşım da oldukça kolaylaştı, Ankara 'dan sadece 1 saat sürüyor.
Yozgat, tarihi ve doğal güzellikleriyle huzurlu, güvenli ve ekonomik bir şehir olarak öne çıkıyor. Öğrenci toplulukları ve çeşitli etkinliklerle sosyal bir ortam bulabilirsin. Unutma ki önemli olan, senin orada kendini nasıl hissedeceğin ve hedeflerine ne kadar odaklanabileceğin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋