Sizce kaç sıralama gelir sayısalda, neden?
10-13 bin
14-17 bin
18-21 bin
22-26 bin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
TYT 95 net, AYT 69 net ve 95 OBP ile sayısalda 2026 için şu anki tahminlere göre yaklaşık 10 bin–15 bin bandı makul görünüyor. Sınavın nihai zorluk seviyesi, yığılma ve ÖSYM'nin sonuçları bu aralığı değiştirebilir; özellikle 65–70 AYT net bandında küçük net farkları binlerce sıra oynatabiliyor.
Ama zaten bu netler geçen sene 13 bin sıralama getiriyormuş. Bu seneki sınav kolay diyor herkes bu yüzden daha geride gelmez mi? Senin deyişine göre geçen sene ile aynı gelecek anlamı çıkıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sınav sürecinin bu kadar yoğun ve stresli olduğunu biliyorum. Ama netlerine baktığımda içimi bir huzur kapladı! 😊 TYT 95 net, AYT 69 net ve 95 OBP ile harika bir potansiyele sahipsin. Bu netler ve OBP birleştiğinde, sayısal alanda çok güzel sıralamalar elde etmen mümkün.
Elbette 2026 sınavının zorluk derecesi ve sınava giren öğrenci profili gibi değişkenler sıralamayı etkileyecektir, ancak senin bu denli yüksek performansınla bence 14-17 bin sıralama bandında yer alman çok olası görünüyor. Bu netler, seni hedeflerine taşıyacak gücü fazlasıyla gösteriyor! ✨
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋