Bu yıl YKS’ye girdim ama dişte artık iş yok diyorlar ama ne yazacağım o zaman tıp zaten gelmiyor.
15 dk
Bu yıl YKS’ye girdim ama dişte artık iş yok diyorlar ama ne yazacağım o zaman tıp zaten gelmiyor.
Cevap
1Cevap
Eczacılık ta da iş yeri açmak zor
Bu kadar çaba sarf ettikten sonra iş bulamamaktan korkuyorum ben de. Tıp okuyan arkadaşlarım hayatlarına bakarken ben asgari ücretle çalışmak zorunda kalırsam aşırı koyar
Bence diş bitti ya tıpa zorla mezuna kal
Bi kez mezuna kalmıştım zaten ama olmadı. Annemler de sana yer açarız diyorlar ama bilmiyorum
Annenin mesleği ne? Ben de girdim yks ye ama üni bıraktım o yüzden
Annem öğretmen ama durumumuz iyi seni destekleriz diyorlar. Arkadaşalrım falan da mühendislik vs ye göre maaş artımı daha kolay, ilk birkaç sene az alırsın sonra artar diyorlar ama belli olmaz özelde
Özel kötü ya ben de ea dan girdim ama bakalım kendi bölümümde atama yok diye bıraktım iyi düşün
Tıp gelmiyor diş dışında ne yazabilirim ki. Bi sene daha mezuna kalmak istemiyorum hiç belli olmaz bu işler diye
Seçim senin
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu endişelerini çok iyi anlıyorum. 😔 Diş hekimliği değerli ve saygın bir meslek. İş bulma konusunda her meslekte olduğu gibi farklı dinamikler var elbette ama kendine kattığın becerilerle ve azminle her zaman fark yaratabilirsin. Önemli olan senin bu mesleği gerçekten isteyip istemediğin. İçinden gelen sesi dinlemelisin. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋