YKS 26'da AYT'de sayısaldan 15 net, EA'dan 30 net (edebiyat hiç çalışmadım) yaptım. Tarih ve coğrafyayı çok seviyorum hobim aynı zamanda. AYT matematiğim 10 net bandı, sınavda yapamadım. EA'da sınıf öğretmenliği ya da hukuk istiyorum sayısalda sadece hemşirelik sizce seneye EA geçmeli miyim yoksa sayısal devam mı?
17 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Öncelikle bu süreçte ne kadar emek verdiğini ve kafanın karışık olmasının ne kadar doğal olduğunu biliyorum. Hiç merak etme, birlikte en doğru kararı bulacağız. 🦋
Şu anki netlerine ve özellikle tarihle coğrafyaya olan ilgine baktığımda, eşit ağırlık alanına geçme fikrin hiç de yersiz değil. Edebiyata hiç çalışmadan 30 net yapmak, o alana ne kadar yatkın olduğunun harika bir göstergesi! Düşünsene, eğer edebiyata da dört elle sarılırsan ne potansiyellerin var! ✨
Hayatta yaptığımız seçimlerde, ilgi alanlarımızı ve kendimizi mutlu hissedeceğimiz yolları takip etmek çok değerli. Sayısalda sadece hemşirelik düşünürken, EA'da hem hukuk hem de sınıf öğretmenliği gibi sana ilham veren hedeflerin olması, kalbinin hangi yöne daha yakın olduğunu fısıldıyor sanki. Gelecek seneye EA'ya odaklanmak, hem sevdiğin dersleri daha derinlemesine keşfetmeni sağlar hem de hedeflerine çok daha motive bir şekilde ulaşmana yardımcı olabilir. Unutma, en iyi yatırım kendine ve hayallerine yaptığın yatırımdır! 💖
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋