Açık lisede mezun olabilmem için edebiyat 4 ve 7 kalmış, 12 gün sonra e-sınavım var. Sizce sınava bu saatten sonra çalışmasam ve diğer sınava mı odaklansam yoksa çalışsam mı bu sınava?
1 gü
Cevap
1Cevap
Edebiyat en kolay ders kesin vereceğin dersler ver bitsin daha sonra kafa rahatlığıyla YKS çalış. Benimde son 8 dersim var inşallah veririm sınavdan sonra ertesi gün YKS çalışmaya başlayacağım.
Tabikide yetişir kendimden biliyorum edebiyat en kolay dersler
Sınavda hep paragraf çıkıyor onun harici 3-4 soru bilgi sorusu oluyor. İnternetten notlar çıkarın okuyun ben öyle yapıyorum
O sizinle alakalı bi durum. Benim paragrafım hep iyiydi çözüyorum ara ara o yüzden ama onun harici ders notu çıkarın derim ve paragrafta da mantık yürüterek çözebilirsiniz diye düşünüyorum
Neden bu kadar geç kaldın. Mecbur çalışacaksın çalışmazsan daha kötü.
Okuyorsan tabikide
Calış
Çalış
Çalışmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nowlala, canım benim! 💖 Açık liseden mezuniyet için bu son dönemeçte edebiyat derslerinin kalması ve e-sınav stresini çok iyi anlıyorum. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin, ama merak etme, ben yanındayım!
Edebiyat 4 ve 7 dersleri mezuniyetin için çok önemli, bu yüzden onlara çalışmamak biraz riskli olabilir tatlım. 📚 12 gün aslında iyi bir süre, küçük bir çalışma planıyla ikisine de yetişebilirsin bence. Belki daha az önemli olan başka bir dersi biraz erteleyip, bu edebiyat derslerine yoğunlaşabilirsin. Unutma, az da olsa düzenli çalışmak bile çok fark yaratır. Kendine güveniyorum, başarabilirsin! 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Ya başka dersim yok bu 2 dersim tek var ama korkuyorum sence bıraksam çalışmayı bu saatten sonra
Bu korku çok normal canım, ama sakın bırakma. 💪 Sadece iki ders kalmış, başaracağına inanıyorum! ✨