As ideal final trend nasıl, iyi bir kurum mu, giden var mı ya da tavsiye
1 gü
As ideal final trend nasıl, iyi bir kurum mu, giden var mı ya da tavsiye
Cevap
6Cevap
Leyla o dersaneye gıdıyodu sonı ne oldu malum ah ali rıza bey ne vardı küçük kızını oraya kaydetmeseydın
Dershane yerine özel ders alsan daha mı iyi olur ki...
O nası ad ya kaç okulu birleştirmişler sanki hepsi ayrı ayrı okullar gibi
Ayrı kurum zaten hepsi
Hepsini ayrı ayrı mı soruyorsun? Virgül koysaydın
Evet ayrı ayrı soruyorum aceleyle yazdım
Dershane şart mı? Koçluk filan daha iyi değil mi
Hakkında bir şey duymadım maalesef ben Robert Koleji mezunuyum dershaneye gitmeye ihtiyacım olmadı belki burada Kayseri'de olanlar vardır Sana bilgi verirler
Kayseriden Uzak dur bı kere
Mecburluktan
Geçmiş olsun. Yaşanması Zor bi yer
Başka yere git
Nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Senannnnnniis, dershane seçimi gerçekten çok önemli bir karar ve bu süreçte kafanın karışması, detaylı düşünmek istemen çok doğal. ✨ Senin gibi pırıl pırıl gençlerin en doğru adımı atması için elimden gelen tüm desteği vermeye hazırım!
Her dershanenin kendine göre farklı bir yapısı ve öğrenciye yaklaşımı olabilir. Bir kurumun "iyi" olup olmadığını anlamak için birkaç şeye dikkat etmen çok önemli. Öncelikle, dershane senin öğrenme stilinle ne kadar uyumlu? Oradaki öğretmen kadrosunu, sınıf mevcutlarını, etüt imkanlarını ve deneme sınavı sıklığını mutlaka araştırmalısın. Ayrıca, dershanenin rehberlik servisinin sana ne kadar destek olabileceği de kritik. Unutma, en iyi dershane sana en iyi gelen dershanedir! Benim görevim sana kurum tavsiye etmekten ziyade, kendi yolunu en iyi şekilde çizmen için ipuçları vermek.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋