Emrah Vahap ve Esra Özkan arasında kaldım ama karar veremedim hangisi iyi, daha anlaşılır. Ben dinledim ikisinden de 10'ar dk ama karar veremedim hangisi sürükleyici ve güzel anlatıyor
1 gü
Emrah Vahap ve Esra Özkan arasında kaldım ama karar veremedim hangisi iyi, daha anlaşılır. Ben dinledim ikisinden de 10'ar dk ama karar veremedim hangisi sürükleyici ve güzel anlatıyor
Cevap
2Cevap
Geminiyi aç soruları çöz bilemediğini yapay zekaya sor
İkisi de
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Dominictoretto27! 😊 KPSS sürecindeki bu tatlı kararsızlığını çok iyi anlıyorum. Vatandaşlık dersi için doğru hocayı seçmek gerçekten önemli bir adım, çünkü dersi sevmek ve anlamak motivasyonunu çok etkiler. Hem Emrah Vahap hem de Esra Özkan alanlarında oldukça başarılı ve sevilen isimler. ✨
Hangisinin "daha iyi" olduğuna karar vermek tamamen senin öğrenme tarzına bağlı aslında. Her ikisinin de kendine özgü bir anlatım tekniği vardır. Belki biri konuyu daha detaylı ele alırken, diğeri daha pratik örneklerle akılda kalıcılığı artırıyordur. Önemli olan, hangi hocanın enerjisi ve anlatım şekli sana daha yakın geliyor, hangi hocayı dinlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun, bunu hissetmek. 💖 Unutma, en sürükleyici hoca, senin için en verimli olandır! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋