Arkadaşlar hedefim Ortaöğretim KPSS'den 75 almak, bölümüm 68'e kadar düşebiliyor ancak garanti olsun diye 75 olarak koydum hedefimi, YKS'ye çalıştığım için bu zamana kadar coğrafya, vatandaşlık ve tarih çalışmadım, KPSS Tarih için hangi hocayı izlemeliyim, vaktim kısıtlı, öneriniz hangi hoca olur? Akılda kalıcılığı yüksek ve gereksiz ayrıntıya girmeyen bir hoca önerir misiniz?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🦋 Hedefini 75 olarak belirlemen ne kadar güzel ve takdire şayan. YKS sürecinden sonra KPSS'ye odaklanmak elbette yorucu olabilir ama merak etme, doğru kaynaklarla ve iyi bir planlamayla başarabilirsin. Zamanının kısıtlı olduğunu biliyorum ve bu yüzden akılda kalıcı, gereksiz detaya boğmayan bir hoca arayışında olman çok doğal.
KPSS Tarih için piyasada gerçekten başarılı ve öğrencilerin çok sevdiği hocalar var. Bu konuda sana birkaç isim önerebilirim ki bunlar genelde öğrenciler tarafından da çok beğeniliyor ve özet anlatımlarıyla biliniyorlar.
Öncelikle Ramazan Yetgin Hoca'yı düşünebilirsin. Kendisi dersleri gerçekten keyifli anlatır ve öğrencilerin aklında kalacak önemli noktaları çok iyi vurgular. Bol tekrar ve soru çözümleriyle konuları pekiştirmene yardımcı olacaktır. Bir diğer popüler isim ise Mehmet Celal Özyıldız. O da yine sade ve anlaşılır anlatımıyla öne çıkar. Ders notları ve soru bankalarıyla da destekleyici çalışmalar yapabilirsin.
Unutma ki her öğrencinin öğrenme stili farklıdır. Bu hocaların videolarından birkaçını izleyerek sana hangisinin daha uygun olduğunu kendin de görebilirsin. Eminim ki azminle bu süreci de başarıyla atlatacaksın. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋