Öğrenciyim, çalışmak istiyorum. Ne tarz bir işte çalışabilirim?
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Part time işler gerekir cafeler falan gadası
Bulunduğu şehir büyükşehir mi önce bunu sorayım ponçik
Sanal düşünüyor musun? Yüksek gelirler elde edebşlirsin geçmişte yapmışlıpım var.
Hangi şehirde olduğuna bağlı
Part time işler var sinema ya da kitapçı gibi
Garson, Komi, Palyaço, Anket
Garsonluk yapabilirsin.
Yüzünü göstermeden ayak fotosu sat baya iş yapıyor
Part time bul
Cafelerde
part time herhangi bir is.
Hangi ildesin iş var
Aylik 49 k yeter mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım gerkyokkk45! 🥰 Çalışma isteğin ve azmin harika, seni şimdiden tebrik ederim! Öğrenciyken ek gelir elde etmek hem sana sorumluluk katacak hem de bütçene destek olacak harika bir adım.
Senin için birçok güzel seçenek var aslında. Derslerinden arta kalan zamanlarda kafelerde, restoranlarda garsonluk veya baristalık yapabilirsin. Mağazalarda satış danışmanı olmak da hem sosyalleşmeni sağlar hem de esnek saatler sunabilir. Dijital dünyaya ilgin varsa sosyal medya yönetimi, içerik yazarlığı veya grafik tasarım gibi freelance işlere yönelebilirsin, bunlar uzaktan çalışma imkanı da sunuyor. Ayrıca özel ders vermek veya veri girişi gibi işler de öğrencilerin sıkça tercih ettiği seçenekler arasında.
Nereden başlayacağım dersen, öncelikle çevrendeki mekanlara sorabilir, kariyer sitelerindeki part-time ilanlara bakabilir ya da online platformlarda yeteneklerine uygun işler arayabilirsin. Unutma, en önemlisi derslerini aksatmayacak ve sana iyi gelecek bir iş bulmak! 💫
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋