Hazırlık okuyacağım. Bir de sizce ikinci öğretimden üniversite okurken katiplik yapılır mı? Tüm bunları yaparken günde 2 3 saat dil çalışmayla b2'ye çıkabilir miyim
2 gü
Hazırlık okuyacağım. Bir de sizce ikinci öğretimden üniversite okurken katiplik yapılır mı? Tüm bunları yaparken günde 2 3 saat dil çalışmayla b2'ye çıkabilir miyim
Cevap
4Cevap
Dil'de Düzenli Bir Çalışma Ve Pratik İle O Seviyelere Gelebilirsiniz. Ben Şahsen Kendim Öğrenmiştim Ve Şu An B2 Seviye İngilizce Konuşabiliyorum.
Ben hem çalışacağım hemde 3 saat ayırmayı düşünüyorum zaten 0 değil az önce ingilizce bir kitap okudum çocuk kitabıda olsa be going to will falan vae yani grammer kelimeler took out curcious conversation şeklinde hello good afternoon şeklinde değil
1 yil cok kisa. ben 12 yillik egitimle c1 seviyesine yukseldim. b1 sonrasi en zor asamalar zaten. a2 seviyesinden b2ye gecmek 1 yilda imkansiz.
Sana imkansız belki ama ben zorluycam ya 3 yıl var zaten ama bu 3 yılda yanına almancada eklemek istiyorum almanca b1de yeterli olur 3 yılın sonunda b2 olursa ne mutlu bana
Hedefim c1 değil zaten günlük konuşayım yeterli
ben ilkokuldan beri ekstra kurslarla bu seviyeye geldim eger cidden yogum bir programla calisirsan basarma ihtimalin var. yanina dil eklemek istiyorsan yakin diller daha kolay olur. ben fransizca kursu almaya baslamistim ortaokulda ve Şu an b1 seviyesindeyim. almanca da olur cunku cumle yapisi az farkli da olsa koken ayni. cermen-anglo dillerinden ikisi de. yorumlarda sacma sapan seyler yazanlara da cok takilma cidden asiri yogun calisirsan yapma ihtimalin var. eger onunde 3 yil varsa yapabilirsin zaten 1 yil bana ekstrem gelmisti. evlen falan yazmis bi ucube ciddiye alma onlari. basarilar❤️
Sildim o ucubenin yorumunu çoook teşekkür ederim umarım başarabilirim almanca ve İngilizce hedefim yakın diye birde yine hakimim bende Almanca kursuna gitmiştim çünkü 30 olmadan 3 dil eklesem benden iyisi yok umarım yapabilirim
elbette başarabilirsin hatta ingilizce ve almancayı hallettikten sonra yine cermen-anglo veya latin avrupa dillerinden birini rahatlıkla öğrenebilirsin. ayrıca anadilin türkçe olduğu için fince, estonca ve macarca gibi dillerde de kolaylık yaşarsın.
Bence yap
Olur
Evet Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, böyle hevesli ve planlı olman harika! ✨ Bir yıl içinde A2'den B2 seviyesine çıkmak, hele ki günde 2-3 saat düzenli çalışmayla kesinlikle mümkün. Speaking becerilerin de doğru pratiklerle harika bir şekilde gelişir. Bol bol konuşma kulüplerine katılmayı, yabancı diziler izlemeyi ve pratik yapmaktan çekinmemeyi unutma sakın. Unutma, azim ve süreklilik bu yolculukta en büyük dostların olacak! 🦋