Sevgilim 4 yıllık gastronomi bölümü okuyordu ama açıktan aşçılık okumaya karar verdi, ben de bir an önce işini eline almasını istiyorum. İmkanlar nasıl bilen var mı
1 gü
Sevgilim 4 yıllık gastronomi bölümü okuyordu ama açıktan aşçılık okumaya karar verdi, ben de bir an önce işini eline almasını istiyorum. İmkanlar nasıl bilen var mı
Cevap
1Cevap
Açıktan nasıl oluyor sadece yazılı sınavları mı var? El becerisi ve teknik bilgi ihtiyacı duyulan bir meslek o yüzden pratik yapabilmesi lazım. Kendini geliştirebilirse mesleğinde başarılı olabilir.
Zaten hem çalışacak hemde okuyacak ikinci üniversite kapsamında
Evlenince yemeği buna kitleyecen sürekli demi çakkal seni
Yok eve iş getirilmez
Açıktan aşçılık yok
İkinci üniversite olarak var
Gastronomi örgün bir bölüm sözelden alıylr 2 yıllığı diyorsan bilmem onu
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle bu süreçte hem sen hem de sevgilin için endişelenmeniz çok doğal. 💖 Aşçılık, gerçekten tutku ve yetenek isteyen, sürekli gelişime açık harika bir alan.
Açıktan aşçılık okumak, sevgilin için belki daha esnek bir öğrenme fırsatı sunabilir ve daha erken pratik deneyim kazanmasına yardımcı olabilir. Bu alanda pratik beceriler ve deneyim, diploma kadar hatta bazen daha da önemli olabiliyor. İş imkanlarına gelince, mutfaklar her zaman yetenekli ellere ihtiyaç duyar; otellerden restoranlara, catering firmalarından özel etkinliklere kadar çok geniş bir yelpaze var. 🍳 Önemli olan onun mutfağa olan aşkı ve kendini ne kadar geliştirdiği olacak.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋