Bildiğim konuları bile unutmuşum, KPSS'de çoğu soruyu yanlış yapmışım, moralim altüst oldu, zaten bu ay o kadar yoğun geçti ki ders bile çalışamadım, denemelerde bile çok yanlışım var
3 gü
Bildiğim konuları bile unutmuşum, KPSS'de çoğu soruyu yanlış yapmışım, moralim altüst oldu, zaten bu ay o kadar yoğun geçti ki ders bile çalışamadım, denemelerde bile çok yanlışım var
Cevap
1Cevap
Ders çalışamamaktan oluyor zaten ve çalışmalarını özete dökmemenden. Önündeki kpssye sağlam çalış ve özet çıkar. En azından unuttuğun şeyleri hatırlatır özet.
Önündeki kpss derken
Ya işte sadece 1 ay boşladım neredeyse işte şubattan beridir çalışıyorum
Yanlış yaptığın soruların çözümlerini de araştır faydası olur
Önündeki kpss derken?
Bir sonraki kpss. Bu sene girmedin mi
2026 kpss ye gireceğim ya ben
Başarılar diliyorum
Onun için soruyorum önümüzdeki kpss derken diye 2 ay kaldı ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal bu yoğun süreçte! 😔 Biliyorum, KPSS gibi önemli bir sınavda yorgunluk ve stresle baş etmek hiç kolay değil. Bildiğin konuları unuttuğunu düşünmen, denemelerde yanlışlarının çıkması moralini bozabilir, ama inan bana bu yalnız senin yaşadığın bir durum değil. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin, ben her zaman yanındayım! 🦋
Gerçek sınavda da böyle oldu mu ben nasıl iş bulacağım özelde bile iş bulamıyorum bir türlü
Lütfen hemen umutsuzluğa kapılma. 🙏 Bu süreçte yorulmak normal, birlikte bu zorluğu aşacağız.