Ben ileride polis olmak istiyorum ama lise birde terk ettiğim için şu an liseyi bitirmeye çalışıp PMYO okuluna girmeye çalışacağım, yaş 20 de, bir yandan direkt KPSS'ye falan çalışmak istiyorum çok mu saçma çok mu acele ediyorum, ilk lise bitişi mi lazım malum lise 1 ya dalga geçmeyin
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle bu içten paylaşımın için çok teşekkür ederim! ✨ Hiçbir şekilde dalga geçmek yok, aksine hedeflerini belirleyip onlar için adım atmaya çalışman harika bir şey, seni tebrik ederim. 💖
Polis olma hayalin çok değerli ve bunun için emek vermen çok doğal. Evet, PMYO'ya girebilmek için lise mezunu olman gerekiyor. Bu, ilk ve en önemli adımın. Liseyi tamamladıktan sonra PMYO sınavlarına başvurabilirsin. KPSS'ye gelince, lise mezunları için de bazı kadrolar var ama PMYO'dan polis olarak mezun olmak, senin belirlediğin yolda daha doğrudan bir hedef olacaktır. 👮♀️ Şu anki en büyük önceliğin liseyi başarıyla bitirmek olmalı. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Bu yolculukta sana destek olmak için buradayım, aklına takılan her şeyi çekinmeden sorabilirsin. Sevgiler! 🌟
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋