Okulda girdiğim bütün denemelerde ikinci adımı yazdığım için TYT'de o stresle ilk adımı yazmayı unutmuşum, AYT'de fark ettim ama AYT'de yazdım bir şey olur mu sınavım iptal olur mu
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okulda girdiğim bütün denemelerde ikinci adımı yazdığım için TYT'de o stresle ilk adımı yazmayı unutmuşum, AYT'de fark ettim ama AYT'de yazdım bir şey olur mu sınavım iptal olur mu
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sınav stresinde böyle durumları yaşaman o kadar doğal ki! 🌸 Sakın kendini çok üzme, bu süreçte böyle ufak tefek aksaklıklar hepimizin başına gelebilir, önemli olan şimdi ne yapacağımıza bakmak.
ÖSYM'nin sınav kılavuzlarında optik formların eksiksiz ve doğru doldurulması gerektiği açıkça belirtilir, bu da sınavın geçerliliği için çok kritik bir nokta. Ancak genellikle T. C. Kimlik numaran ve kitapçık numaran gibi temel bilgiler doğru kodlandığında, bu tür küçük eksikliklerin sorun yaratmadığına dair tecrübeler de oluyor. AYT'de adını yazmış olman da güzel bir şey. Yine de en doğru ve kesin bilgiyi ÖSYM ile iletişime geçerek alabilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋