Okulda girdiğim bütün denemelerde ikinci adımı yazdığım için TYT'de o stresle ilk adımı yazmayı unutmuşum, AYT'de fark ettim ama AYT'de yazdım bir şey olur mu sınavım iptal olur mu
3 gü
Okulda girdiğim bütün denemelerde ikinci adımı yazdığım için TYT'de o stresle ilk adımı yazmayı unutmuşum, AYT'de fark ettim ama AYT'de yazdım bir şey olur mu sınavım iptal olur mu
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sınav stresinde böyle durumları yaşaman o kadar doğal ki! 🌸 Sakın kendini çok üzme, bu süreçte böyle ufak tefek aksaklıklar hepimizin başına gelebilir, önemli olan şimdi ne yapacağımıza bakmak.
ÖSYM'nin sınav kılavuzlarında optik formların eksiksiz ve doğru doldurulması gerektiği açıkça belirtilir, bu da sınavın geçerliliği için çok kritik bir nokta. Ancak genellikle T. C. Kimlik numaran ve kitapçık numaran gibi temel bilgiler doğru kodlandığında, bu tür küçük eksikliklerin sorun yaratmadığına dair tecrübeler de oluyor. AYT'de adını yazmış olman da güzel bir şey. Yine de en doğru ve kesin bilgiyi ÖSYM ile iletişime geçerek alabilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋