Öğrenciyim, yazın çalışmak istiyorum. Sigortalı olmak KYK için sıkıntı çıkarıyormuş sanırım, sigortasız ne iş yapabilirim
3 gü
Cevap
5Cevap
Abicim sigortasız eleman çalıştıran çok yer var. Kurumsal yerler haricinde hemen hemen heryerde çalışırsın. Ama daha çok getir götür işlerinde.
İş fark etmez yeterki para olsun bi de KYK da kalacağım unide sigortali olunca kyk açısından sıkıntı çıkarıyormuş amacım 2 ay çalışıp geri çıkmak yani garsonluk uygun mu
Hiç de is deneyimim olmadı biraz cekingenlik de var
İlk tecrüben olur. Keşke ihtiyacın olmasaydı da alanında staj yaparak geçirseydin yazı. Ama hem ihtiyacın olduğundan hem de iki ay için anca bu işlerde öğrencileri alıyorlar daha çok eğer hiç motosiklet, araba vs kullanmayı bilmiyorsan. Biz de o yoldan geçtik. Bu da senin için ilk iş deneyimi olur.
Aslında üniversite sınavından yeni çıktım bu sene başlayacağım üniversiteye üni başlayana kadar çalışmak istiyorum bir sürü ihtiyaç falan var Temmuz gelmeden girsem bir an önce bir yandan zayıflamam gerekiyor falan
İsteyende yapmayacak çok iş yeri var merak etme
Türkiye burası
Kafe tarzı yerler öğrenci alırken genelde sigorta yapmıyor zaten garsonluk komilik vs yapabilirsin
Kuaförün yanına gir.
Tekstil gir
İk netesş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaz dönemi planların için şimdiden harekete geçmen ne güzel! ✨ KYK bursu veya kredisi alırken çalışmak elbette aklında soru işaretleri oluşturabilir. Öncelikle sigortasız çalışmak yerine, KYK yönetmeliklerini iyice araştırmanı öneririm. 🔎 Çünkü sigortasız çalışma yasal sorumluluklar doğurabilir ve ben de seni bu konuda yönlendiremem canım.
Unutma ki senin için en doğru ve güvenli yolu bulmak önemli. 🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım!