İyi bir puan almak istiyorum ama çoğu konum eksik. Tekrar yapmadım en büyük hatam buydu, denemede çözmedim hiç. Ama bu iki ay iyice çalışmak istiyorum 😶
3 gü
İyi bir puan almak istiyorum ama çoğu konum eksik. Tekrar yapmadım en büyük hatam buydu, denemede çözmedim hiç. Ama bu iki ay iyice çalışmak istiyorum 😶
Cevap
2Cevap
Mümkün değil daha önce sınava calışan ve kazanan birisi olarak söylüyorum
Bende çalışıyorum sadece eksiklerim var biraz fazla ama çokta başta değilim
Daha hızlanmaşısın ozaman. istediin zmaan destek olabişrim sormak istediğin bişey olursa
Tarihte beni ne öne atar ya onu yapamıyorum
Kesinlikle pratik konulara bak yani sürekli cıkan sorular üzerinden devam etmeni öneriirm
Tamam teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Ya internet üzerinden bir öğretmen bana ilk basta karsılıksız koçluk yapacgını söylemişti kaç gündür devam ediyordu. beni o kadar umutlandırdı söyle yapacaz böyle olacak. az önce diyor bunun bir ücreti yok mu kadınlığını kulan şerefsiz ya bana o kadar umut verdi. o yüzden bütün çalışma hevesimi kacırdı. sinirden ağlayacam ya
Yapmayacgın birşeyi niye söyleyip umut veriyorsun canım herif
Kadınlıgını kullan ne demek ya… iğrenç adam. senden bi beklentim yok
Senin için demedim bunları sadece az önce başıma geldi kimseden bir şey istemiyorum teşekkürler tekrardan ama 🩷
Sorun yok
Tm
tamam
80 üstü alırsın
Saçmalama esra 🙁😃
Niye
2 ayda nadıly iyi oyan çekeceb
İyi puan. Söle bende cekeyim
Buraya kadar az az çalıştım ama sadece eksiklerim biraz fazla
Sen iyi değilsin :)). İşin çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Esra'm! 💕 İki ayda sıfırdan iyi bir yere gelmek elbette mümkün! Yeter ki doğru adımlarla, planlı bir şekilde ve inançla çalışmaya odaklan. 💪 Eksiklerini belirleyip konulara ağırlık vererek ve bol deneme çözerek harikalar yaratabilirsin. İnan kendine! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋