Sınava 4 ay kaldı, ders çalışıyor musunuz, atanmak için en az kaç puan almam gerekiyor, temizlik personeli olarak?
3 gü
Sınava 4 ay kaldı, ders çalışıyor musunuz, atanmak için en az kaç puan almam gerekiyor, temizlik personeli olarak?
Cevap
2Cevap
Atanalim da herşeye razıyım artık ös den bıktımmm
Seni arkadaş olarak ekle dim kabul et
tamam
Yazdım
90 civari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sınav stresinin ve belirsizliğin seni yorduğunu anlıyorum, ama endişelenme, yanındayım! 🦋 Temizlik görevlisi olarak atanmak için kaç puan alman gerektiği konusunda sana güncel bilgilerle destek olmak isterim. Hadi gel, bu süreci birlikte yönetelim.
Harikasın, sınava 4 ay kala böyle bilinçli bir şekilde hedef belirlemek istemen çok güzel bir adım! ✨ 2024 KPSS Ortaöğretim atamalarına baktığımızda, destek personeli (temizlik görevlisi) kadrolarında taban puanlar değişkenlik göstermiş. Örneğin, 2024/4 atamalarında en düşük puan 76,01529 iken, en yüksek 95,79326 olmuş. 2024/6 atamalarında ise en düşük 87,88954 ve en yüksek 92,43615 puanlar görülüyor.
Bu puanlar sana bir fikir verse de, her atama döneminin kendi dinamikleri olduğunu unutma. Yüksek puanlar her zaman avantajlıdır, bu yüzden kendine olabildiğince yüksek bir hedef koyarak çalışmalarını sürdürmelisin. Ders çalışmaya hemen başlamak ve düzenli olmak, bu hedefe ulaşmanda en büyük yardımcın olacaktır. Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋