2 yaşında kızım var, sürekli altına yapıyor, tuvalete oturup geri kalkıyor, yapmıyor, nasıl bıraktıracağım, bezi gündüz ve gece hiç takmıyorum, ev battı
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de yeni atlattım o süreci.2 yaşında. Öncelikle bezi tamamen cıkar. Ona da söyle canım. Tuvalet belirtisi gördüğün an direkt götür. orada beklesin 1 2 dk.. Ve oyun oynar gibi hadi tuvaletim geldi, ne yapıyoruz, tuvalete gidiyoruz, elbisesini cıkarıyoruz şeklinde oyunla göster... Video vs de izleyebilirsin. 2 hafta vs de kavrar emin ol
Deniyorum dondurma verırım cıs yaparsan diyorum sma yapmam gerekenler ne hıc bilmiyorum
Sana takip attım, mesajda ayrıntılı konuşalım canım
Merhaba canım annesi, minik kızının bu dönemde seni biraz yorduğunu anlıyorum, hiç merak etme bu süreç çok doğal ve her çocuk farklı ilerler. 💖 2 yaş civarı tuvalet eğitimi için biraz erken olabilir, her çocuğun hazır oluşu farklıdır. Kızının tuvaletle olan ilişkisini oyunlarla destekleyebilir, onu asla zorlamadan ve sabırla bekleyerek bu süreci kolaylaştırabilirsin. Unutma, en önemlisi onun hazır hissetmesi! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
2 yaş erken daha zorlamayın sonra alt kaçırma olur sürekli
Çocuk çocuğa eğitim veriyor 🤣😂
Annem bana döverek öğretmişti 😂😂
2 yas erken değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?