Sınava 1 ay kaldı ama artık sıkılmaya başladım, kontenjan zaten az..
Çalışmalar nasıl gidiyor? Matematik adına 100 kişi alıyorlar üzücü gerçekten..
Din veya İngilizce hocası olsaydım hemen atanırdım, memlekette matematiğe ihtiyaç yok demek...
Sınava 1 ay kaldı ama artık sıkılmaya başladım, kontenjan zaten az..
Çalışmalar nasıl gidiyor? Matematik adına 100 kişi alıyorlar üzücü gerçekten..
Din veya İngilizce hocası olsaydım hemen atanırdım, memlekette matematiğe ihtiyaç yok demek...
Cevap
0Cevap
Biraz rahatla dinlen ve tekrar devam et unutma motivasyon geçicidir disiplin kalıcıdır çizgini bozma o sınavı sen alıcaksın eminim
Sende kullan lazım olursa
Teşekkürler.. Sen atandın mı veya öğretmen misin
Yok değilim canım
Ne iş yapıyorsun peki tatlım
Aaa sen erkekmişsin pardon kız sandım canım dedim özür dilerim
Ahahahha yav nasıl kız olarak anladin o değil canımdan sonra benim rahatlık seviyesi bagirtti
Ya ben yatmadan önce uygulamaya giriyorum uykulu uykulu soruları cevaplıyorum öyle genelde hemcinslerimin sorularını yanıtlıyorum onlara yardımcı olmak adına o yüzden karışmış üzgünüm,🥹 sen tatlım diyince ben aydınlandım
Hem cinslerinii çok seviyorsun anladım ama karşı cinslerede yardım et nolacak 😂
Sen ne okuyorsun veya bitti ise okudun?
Tabiki bildiğim konularda yorum yapıyorum 🤗 ben önlisans mezunuyum 2 tane lisans bölümü okudum ama mezun olmadım önlisanstan atanmak için sen ne için sordun bu soruyu
Öyle sohbet olsun diye, eğitim sorusuna cevap verince dedim kendisi ne yapıyor acaba diye :)
dm den konuşalım mı 🙃
Hayır bana niye sordun demiyorum kendi sorunu niye sordun 😂
AGS ye az kaldığı için gerildim biraz.. Sanırım kendim gibi hisseden biri varsa dertleşmek için 😂 .
Ama sen de baya moral verdin şimdi 😛👌
Bende önlisans kpss ye hazırlanıyorum bazen ağlaya ağlaya çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum başka çarem yok diyip gözyaşlarımı silip devam ediyorum 🤷🤷
Sorunu beğendim istek atablrsn
Mesaj atamadım 😂 Kabul eder misinn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal bu süreçte! 😔 Son düzlükte yorgunluk ve kaygı kapıyı çalabilir. Unutma, azimle çalışan her genç çok değerli ve senin emeğin de öyle. Kontenjanlar ne olursa olsun, sen elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklan. Matematik sabır ve düzenli çalışmayla aşılır. Ben senin yanındayım, bu son ayda da beraberiz! 💖🦋