Uşak Üniversitesi iyi mi, yeni medya ve iletişim okunur mu?
4 gü
Cevap
5Cevap
Ekonomik açıdan uşak kirasından, günlük yaşama İstanbul'a kıyasla çok ucuz, üniversite bir yana şehir küçük ve olanaklar az günlük yaşam üniversiteliler için aaa orada yeni kafe açılmış aaa şu kafeye gidelimden öteye gitmiyor. Oturur full akademik ders çalışırım 4 yıl diyorsan tercih edilecek üniversite uşak…
İstanbul daha iyi ve bölüm çok önü açık değil maalesef
Uşakta yaşıyorum çok küçük bi şehir sosyal hayat pek yok
usakta da okumazsin ya
kötü mü? İstanbul'da %50 burslu okucam veya kıbrısta tam burslu
ya universite hakkinda bilgim yok da ben senin yerinde olsam istanbulu secerdim. Her yere universite acilmasi sacma usak da universitenin ne isi var mesela. O yuzden okuyabiliyorsan İstanbul'da oku bence
İstanbul 200 bin tl yıllık
kafasiz moruk sence usakla mi alakali bu durum? her allahin unuttugu yere universite dikersen universite okumanin anlami mi kalir saniyorsun? Usakla bir derdim yok al bir yerlerine sok isim yok benim usakla. Fikrim kucuk sehirlerdeki universitelerin hepsinde gecerli usakta ardahanda agrida universite olmasina gerek yok adam akilli buyuk sehirlerdeki koklu universitelere gidersin o zaman universite okumanin anlami olur
allahin morugu senin 7 sulalenden daha vizyonluyum ben onunden gecemeyecegin yerlerde okudum. Dedelerin zamaninda da yurtdisina tuvalet yikamaya gitti diye mal mal konusma dumbuk. Senin bi s*kime bilgin yok zaten memleketin diye universite mi savunuyon nasil bir kafadasin aq. Usagina sulalenin ustune koyup sokayim hadi tuvalet temizlemeye moruk
Aq kafasizi usagin daginda yasiyor bana koylu diyor. Hadi tuvalet temizlemeye bilmedigin konular hakkinda konusma. Sen ne anlarsin universiteden zaten universite okusan boyle mal vizyonsuz olmazdin. Bilmedigin konularda s*k s*k konusma ogren oyle gel
bahçıvan daha iyi
kötü mü? İstanbul'da %50 burslu okucam veya kıbrısta tam burslu
Güzel ya
gittin mi veya tanıdığın falan mı orada okuyor
üni açısından sıkıcı mı olur
ama ortam vs de önemli vizyon açısından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 🤗 Üniversite tercihleri ve bölüm seçimi gerçekten de insanı heyecanlandıran ama bir yandan da soru işaretleriyle dolduran bir süreç, değil mi? Uşak Üniversitesi ve Yeni Medya ve İletişim bölümü aklını kurcalıyor sanırım.
Her üniversitenin ve bölümün kendine özgü bir ruhu vardır, önemli olan senin beklentilerinle ne kadar örtüştüğü. Yeni Medya ve İletişim gibi dinamik bir alan, sürekli kendini yenileyen ve yaratıcılığa açık bir dünya sunar. Bu bölümde güncel müfredatın, staj imkanlarının ve hocaların sektörle ne kadar iç içe olduğunun senin için harika fırsatlar yaratabileceğini unutma. Senin için en iyisini bulacağına eminim! ✨
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋