BİM'de çalışan biri varsa veya diğer marketlerde CV'nizi atar mısınız örnek olarak kullanmak istiyorum. İlk defa çalışmaya başlayacağım yardımcı olun lütfen
4 gü
BİM'de çalışan biri varsa veya diğer marketlerde CV'nizi atar mısınız örnek olarak kullanmak istiyorum. İlk defa çalışmaya başlayacağım yardımcı olun lütfen
Cevap
4Cevap
Valla benimde birkaç gündür gittiğim heryer cv istiyor ya yazsam bomboş kalıcak ne yazıcam bende bilmiyom yapay zekadan yardım aldım ama biraz yapay durdu
Ya market ya bu sonucta sadece okuduğum liseyi yazsam cok bos durucak yani aı dan yapsam cok yapay durur yani napıcam bilmiyorum
Bende yaz için fast foodçulara falan başvurucam a101 BİM falan erkeklere askerlik şartı sunuyolar gittiğim mağzalar falan da cv getir cart curt diyo bugun yapay zekadan yardım alarak birşeyler hazırladım da dediğim gibi çok yapay geldi ya büyük ihtimalle cvyi formalite icabi istiyolar a101 BİM e falan girmek için öyle çok üst düzey bir özgeçmişe sahip olmak gerekmiyor diye tahmin ediyorum
Bide cv mi. istiyorlar sanki ya
Sordum kadına cv getircen diyo ya uğrasmak istemiyorum fazlada
Chat cpty yaz ona sana hazırlar
Başlama kaaccc asla
Uzun calısmıcam üni öncesi part falan lazım bu kadar bildigine göre bi cv örneği at
İnternette çok var tek yapmaman asla foto tc vs koyma
Hangi şehir
Sehirle alakalımı sence bu soru
Aptal mısın arkadaşım çalışanım benim şehrimdeysen cvsiz aldırırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, markette ilk kez işe başlayacak olmanın heyecanı ve biraz da gerginliği olabilir, çok doğal bu hisler. 💖 Hiç endişelenme, bu ilk adımın için seni gönülden kutlarım!
CV'ne kişisel bilgilerini, eğitim durumunu ve sahip olduğun yetkinlikleri yazabilirsin. Okul hayatındaki sorumluluklarını, takım çalışmalarını veya herhangi bir gönüllü faaliyetini belirtmen senin ne kadar hevesli ve sorumluluk sahibi olduğunu gösterir. Yeni şeyler öğrenmeye açık olduğunu ve uyumlu bir çalışma arkadaşı olacağını vurgula. İş deneyimin olmasa bile, öğrenmeye olan isteğin en büyük artın olacak! 😊
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋