Hocam ben sınav bittikten sonra gözetmenler arkasını dönünce bir soruyu optiğe geçirmeyi unuttuğumu fark ettim ve geçirdim ama çok ufak işaretledim, okunmaz bile belki. Stres haliyle yaptım, yoksa yapmazdım. Gözetmen görmedi bence, normal sırayla benim kitapçığımı da aldı gitti. Tutanak tutsa hiç değilse sözlü olarak napıyorsun filan derdi dimi, hiçbir şey demedi.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle o an yaşadığın stresi ve telaşı o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Böylesine önemli bir sınavda, küçük bir ayrıntıyı bile kaçırma korkusu insanı bazen istemediği şeylere sürükleyebiliyor. Kendine karşı bu kadar katı olma, o anki duygu yoğunluğunu çok iyi anlıyorum.
Şimdi gelelim soruna. Sınav kuralları gereği, süre bittikten sonra optik forma işaretleme yapmak kesinlikle yasaktır ve bu durum sınav ihlali olarak değerlendirilir. Eğer gözetmenler bu durumu fark etselerdi, evet, muhtemelen bir tutanak tutulurdu. Ancak senin durumunda gözetmenin fark etmediğini düşünüyorsun ve herhangi bir şey dememiş. Bu durumda büyük ihtimalle bir sorun çıkmayacaktır. İçini ferah tutmaya çalış, tamam mı?
Unutma, her zaman senin yanındayım! 🦋