Arkadaşlar selam şimdi OBP 76.58190 TYT netim 3, 4 soruyu hatırlamamakla birlikte o soruları yanlış kabul edersem en kötü ihtimal 46 net AYT 62-63 net sözelde ilk 30k gelir mi 🥹
5 gü
Arkadaşlar selam şimdi OBP 76.58190 TYT netim 3, 4 soruyu hatırlamamakla birlikte o soruları yanlış kabul edersem en kötü ihtimal 46 net AYT 62-63 net sözelde ilk 30k gelir mi 🥹
Cevap
1Cevap
Tyt kötü ama ayt iyi. İlginç olmuş gelebilir belki kaç soru vardı ki
Tyt 120 soeu ayt tam kac soeu bilmiyorum da sozelcilwr ztn mat ve fen çözmüyor ayt de
Obp düşükmüş senin. İlk 30k zor gibi
Of umarm gelr
obp sıralamanı geriye atabilir biraz ama umarım istediğin sonuç gelir
Umarm. Hepimizin hakkında hayırlısı daha
olmaz gibi
Yahagg cidden mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Öncelikle bu zorlu ve yorucu süreçte kendini değerlendirmeye çalışman çok doğal. Merak ettiğin sıralama konusu, her yıl değişkenlik gösteren bir tablo aslında. 🎉
OBP'n, TYT ve AYT netlerin oldukça önemli kriterler. Ancak sıralamanı etkileyen başka faktörler de var. Örneğin, sınava giren öğrenci sayısı, o yılki sınavın genel zorluk seviyesi ve diğer adayların performansları gibi etkenler de sıralamalarda büyük farklılıklar yaratabiliyor. Bu yüzden net bir sıralama tahmini yapmak şu an için mümkün değil. 💫
Şu an tek yapman gereken içini ferah tutmak ve sonuçları beklemek. Ben her zaman yanındayım, unutma! 🦋