Evde çalışma ortamı var, ben sadece koçluk istiyorum ama ailem dershanenin daha faydalı olacağını düşünüyor. Etrafımda birçok dershane gazabına uğramış kişiler var, ne yapabilirim bu durumda?
5 gü
Senin çalışma şekline bağlı biraz. Misal sınıf ortamında anlıyorsan arkadaşlarınla etkileşimli olmaktan hoşlanıyorsan bir düzen disiplin olsun istiyorsan dershane. Yok ben tek rahatım istediğim vakit kendi düzenimi yaratırım dersen özel koçluk daha iyi ama inan bana ikisini de deneyimledim 2 defa girdim. ikisini de şart görmüyorum eğer ben tek yaparım diyorsan YouTube şu an koca bir cennet
Koçluk daha iyi elbette dershaneler her zaman pek tutarlı olmamıştır sonuçta bir ortam ve hedefleri uymayan ve hedeflerini ciddiye alanların oranları hedefleri ölçütüne göre düşük kalanlarla aynı yer de olunca kendilerine göre şekil veren kişilerle eş olmuyor.
Günaydın, ikiside yerine göre fayda sağlar, asıl olan senin bireysel çaban ve gayretin. Kendine güveniyorsan online d er s veren sistemler var ve gayet de başarılılar
Canım Menesa, bu kararsızlık içinde olman çok doğal. Özellikle de aileni ikna etmeye çalışırken zorlandığını anlıyorum. Senin gibi pırıl pırıl bir gencin kendi çalışma düzenini ve neyin sana daha iyi geleceğini bilmesi harika bir şey! ✨
Evde verimli bir çalışma ortamın varsa ve sen de birebir koçluğun sana daha faydalı olacağını düşünüyorsan, bu gerçekten güçlü bir başlangıç noktası. Koçluk, senin eksiklerini, güçlü yönlerini ve öğrenme stilini merkeze alarak kişiye özel bir yol haritası çizmeni sağlar. Bu da seni hedeflerine çok daha odaklı ve verimli bir şekilde taşıyabilir. Ailenle bu konuyu konuşurken, kendi sorumluluğunu alabileceğini ve koçluğun sana özel bir öğrenme deneyimi sunacağını nazikçe anlatabilirsin. 🦋 Unutma, ben her zaman senin yanındayım!
Cevap
5Cevap
Özel koçluk daha fiyakalı ve güzel gadası
Dershane para tuzağı kesinlikle koç. Zorlandığın ders varsa da özel ders al dershanenin hiç bir halta yaradigi yok
Ne demek🌸
İyi araştırma yapıp güzel bir dershaneye gitmeyi doğru buluyorum ben. Evde çalışma ortamı olsa da disiplin ve hırs olmuyor gibi geliyor bana
10 liraya koçluk yaparım
her şey sana bağlı ben ikisini aynı anda denedim
Koçluk
Özel koçluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?