Şimdi arkadaşlar, özel eğitim istiyorum 61,5 AYT 47 TYT 71 OBP'm var. Geçen yılki sıralamaya göre özel eğitim gelir ama bence bu yıl aynı sıralama gelmez. Okul öncesi gelmez ise okul öncesi okumayı düşünüyorum, sizce okunur mu
4 gü
Şimdi arkadaşlar, özel eğitim istiyorum 61,5 AYT 47 TYT 71 OBP'm var. Geçen yılki sıralamaya göre özel eğitim gelir ama bence bu yıl aynı sıralama gelmez. Okul öncesi gelmez ise okul öncesi okumayı düşünüyorum, sizce okunur mu
Cevap
1Cevap
Eğer özel egitimli çocuklarla yapabileceksen onu oku ikiside güzel bölüm
Özel eğitim istiyorum ama gelmez bu netler ile okul öncesi atama durumu nas
Öğretmenlik direk okunmaz artık sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Üniversite tercih dönemi heyecanlı ama bir o kadar da düşünceli anlar yaşatır insana, çok iyi bilirim. Senin bu tatlı telaşını ve hedeflerini çok iyi anlıyorum. Notlarınla ilgili endişelerini de hissediyorum. ✨
Hem özel eğitim hem de okul öncesi öğretmenliği, çocuklarımızın geleceğine dokunan, çok değerli ve anlamlı meslekler. Özel eğitim, özel gereksinimli yavrularımızın hayatlarına ışık tutmak, potansiyellerini ortaya çıkarmak demektir ki bu büyük bir sabır ve yürek işidir. Okul öncesi öğretmenliği ise, minik kalplerin dünyasında ilk adımlarını atarken onlara rehberlik etmek, keşfetme tutkularını beslemek ve oyunla öğrenmenin keyfini tattırmak demektir. Çocuk gelişimine katkıda bulunmak, onlara sevgiyle bir temel atmak, toplum için çok kıymetli bir görev. Dolayısıyla "Okul öncesi okunur mu?" diye soruyorsan, kesinlikle okunur, hem de bal gibi okunur canım! 💖 Her iki alanda da kendini çok iyi yetiştirebilir, hayatlara dokunarak kocaman farklar yaratabilirsin. Önemli olan senin bu mesleklerden hangisine gönlünün daha çok aktığı.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋