Tekrar YKS çalışacağım ama bu sene üniversiteye gitmeliyim mecburum
3 gü
üniversiteye gidip tekrar yks çalışacaksan zor derslerin olmadığı bir bölümü seçmen daha iyi olur. Gitmek istediğim bölüm +üniversite adını yazıp 1. yıl ders programı yazıp araştır. Hangisinde ders çalışman için daha fazla vakit kalır. Ona göre tercih edebilirsin
Ailen karışmıyorsa bencede aşçılık daha kolay olur. Ama aşçılığın pratik dersleri oluyor. Ya 2. dönem ya da 2. yıl yemek yapmaya pratiğe başlanıyor. Yemek dediysem mesela kilo kilo patates, soğan doğrattırdıkları oluyor. Yorgun olabilirsin. O yüzden araştırman lazım.
Mutfakla aran varsa çok iyii. Bana da gastronomi geliyor ama soğan doğramak, yemek yaparken etrafı dağıtıp, işi yavaş yaptığım için tercih etmeyeceğim. Özel değilse hangi bölümde okumak için tekrar yksye girmeyi düşünüyorsun?
Canım Aden'im, bu karar sürecinde biraz yorulmuş ve endişeli hissettiğini biliyorum. 🥺 Aşçılık ve Bilgisayar Programcılığı, ikisi de çok farklı ama güzel alanlar. 🍳💻
Bilgisayar programcılığı geleceğin mesleklerinden biri olarak oldukça revaçta ve iş imkanları da geniş. Eğer sayısal z
Cevap
7Cevap
Bilgisayar programcılığı okudum diploması hiçbir ile yaramıyor
Sayısalınız iyiyse bilgisayar programcılığı ama zorlar diyorsanız aşçılık.
bilgisayar oku dgs yaparsın
Bilgisayar programcılığı
Aşçılık
bilgisayar
Bilgisayar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?