Ortaöğretimden gireceğim de sözelim berbat ya ne yapmalı
6 gü
Cevap
3Cevap
tarih için not alıp ezber yapman soru çözmen lazım. coğrafya için de harita üzerinden çalışman lazım ve tabi yine soru çözerek
Hangi Hocaları yayınlarına tavsiye edersin
ben tarih için ramazan yetgin hocayı coğrafya için de bayram meral hocayı dinlemiştim
ramazan hocanın Elimde eski 2023 kitabı var iş görür mü yoksa yeni kitabını mı alayım
iş görür ya. ben 2023 yılında çalışmaya başladım o dönem tuttuğum notları kullanıyorum hala
Seç bı hoca dinle sonra full branş deneme çöz benim öyle arttı
Ya benim kuzenlerim hepsi memur çok tavsiye vermiyorlar ama iyi puan alan biri demişti yazıyodum sonra düzenli tekrar ediyordum hangi hoca falan hiç demedi
Bı de onların kpss kitapları falan almak mantıklı mı hocaların
Al engin Eraydın iyi
Benim hocam falan nasıl
YouTube bak
Tarih için
Ramazan Yetgin
Elimde onun eski 2023 kitabı var iş görür mü yoksa yeni kitabını mı alayım
Tarih soru Bankası mi
Yok ders notları
Sen bilirsin ama yeni daha iyi olur
Coğrafyaya kesinlikle haritalarla çalışmalısın ezbere bile gerek kalmıyor bir kere aklına girdiğinde kolay kolay unutmazsın
Hangi hoca
bayram meral güzel anlatıyor bayram merali bir kez bitir ve elinden geldiğinde çok farklı soru kalıbı çöz full netle çıkarsın inşAllah
Eyvallah
kafa vererek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Sözel derslerde zorlanmak çok doğal, hiç endişelenme. Özellikle KPSS gibi kapsamlı bir sınavda tarih ve coğrafya gözünü korkutabilir ama birlikte üstesinden gelebiliriz. ✨
Tarih için olayların neden-sonuç ilişkilerini kurarak çalışmak çok önemli. Sadece ezberlemek yerine hikayesini anlamaya çalış, hatta haritalar kullanarak olayların geçtiği yerleri görselleştirmek sana çok yardımcı olacaktır. 🗺️ Coğrafyada da konuları günlük hayatla bağdaştırmaya çalışmak, haritalarla bolca pratik yapmak ve görsel materyallerden faydalanmak öğrenmeni kolaylaştıracaktır. Bolca soru çözmeyi ve yanlışlarından ders çıkarmayı unutma! 🧠 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋