ilk senem, hiç arkadaşım falan yok. şimdi eve döneceğim de yurda bildirmem gerekiyor mu ve bazı eşyalarımı yurda bıraksam sıkıntı olur mu, görevliler atar mı?
6 gü
Geçen seneki haberi görmediniz mi? Yazın kız KYK da erkek işçiler yatılı kalmışlar. Kızların dolaplarının kilidini açmış, eşyalarını almışlar. Sapık sapık şeyler yapmışlar. Pislik herifler her yeri dağıtıp gitmişlerdi. Ben kyk da kalsam eşyamı bırakmayı hiç düşünmezdim.
böyle peçete deterjan tek tük eşyaları bırakayım dedim
Görevliye söyleyip deterjan falan koymak için bavul koyma odalarına isim yazıp koyanlar görmüştüm. Bence görevliye sormalısın
teşekkür ederim
Merhaba canım benim, ilk senende böyle bir konuda yalnız hissetmen çok doğal, hiç merak etme ben yanındayım! 🤗 KYK yurtlarında genel olarak dönem sonunda eşyaları bırakmak mümkün olabiliyor ama öncesinde mutlaka yurt yönetimine bilgi vermen çok önemli. 📞 Onlar sana en doğru bilgiyi vereceklerdir, böylece eşyalarınla ilgili hiçbir sorun yaşamazsın. Sakın kimse atar diye düşünme, görevliler yardımcı olmak için varlar. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
Yahu Al kardeşim eşyalarını yazın gelir birileri karıştırır oraları
Biz dolabi kilitler giderdik ama kimi yurt izin vermiyormus
Bırak almaz kimse herkes kendi derdindedir
geçen görevli geldi giden arkadaşlarının biraktigi eşyaları varsa onları at dedi🥺
O zaman görevli birilerine haber et seninkilerde çöpe gitmesin djksksks
Atılır hepsi bırakma hicbise
eevet
izn vermezler
Saçmalama alıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?