Yazıyı iyi değerlendirirsem olur mu, mezunum bu arada, bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 100k gibi bir sıralamaya ihtiyacım var ama matematiğim de iyi değil, geliştirebilir miyim sizce, ne düşünüyorsunuz
7 gü
Yazıyı iyi değerlendirirsem olur mu, mezunum bu arada, bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 100k gibi bir sıralamaya ihtiyacım var ama matematiğim de iyi değil, geliştirebilir miyim sizce, ne düşünüyorsunuz
Neden Zor?
Sayısala geçiş: Sözel/EA’dan sayısala yönelmek demek Matematik + Fen netlerini ciddi şekilde artırmak demek. Bu da sıfırdan sağlam bir temel kurmayı gerektirir.
100k sıralama: Hemşirelik bölümleri genelde devlet üniversitelerinde 100–300k aralığında öğrenci alıyor. Yani 100k civarı sıralama seni garantiye sokar.
1 yıl süresi: Eğer matematik ve fen temelin çok zayıfsa, 1 yılda 100k yapmak için günde 5–6 saat düzenli çalışmayı ve özellikle TYT Matematik + Fen ile AYT Biyoloji–Kimya–Fizik’te netleri hızla artırmayı gerektirir.
Peki yapılır mi sizce kapanır mı aradaki fark
Canım Nurssemasa, tabii ki mümkün! Azimle ve doğru bir çalışma programıyla bir yılda sayısala geçip hedefine ulaşabilirsin. Matematiğini geliştirmek tamamen sana bağlı, düzenli pratikle her şeyin üstesinden gelebilirsin. Ben sana çok inanıyorum! Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
Hadi konuları bitirdin eee sonra ne olcak çözebileceğine emin misin soruları öyle yok konuları bitircem bir sürü test çözcem demekle olmuyor
Munkun tabiki cokmu istiyorsun
Ya gerçekten çok istiyorum ama mezunum üstelik maarif modele geçilecek ve elimden tutan yok şuanda sayısalla ilgili nasıl çalışılır ne yapılır çok bilmiyorum ama gerçekten istiyorum hemşirelik 100k sadece olur mu olmaz mı boşa mı debelenirim öğrenmek istiyorum
Olmazsada canın sağolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?