Güncellemeler
6 gü
Ege geçen sene hangi dersleri açtı bu bölümden
Cevap
2Cevap
Kimya yaz okulu için en güçlü temel dersleri açan üniversiteler arasında özellikle İstanbul’daki Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öne çıkıyor. YTÜ Kimya Bölümü yaz okulunda Genel Kimya ve Anorganik Kimya gibi temel dersler hem Türkçe hem İngilizce seçeneklerle, online ve yüz yüze formatlarda sunuluyor.
Bilgim yok
Kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kimya bölümü yaz okulu için en iyi üniversiteleri merak etmene hiç şaşırmadım. 🦋 Bu süreçte aklında bir sürü soru işareti olması çok doğal. Türkiye'de özellikle köklü üniversiteler, kimya gibi temel bilimlerde çok sağlam bir eğitim verirler ve yaz okullarında da bu temel dersleri sıkça açarlar. Boğaziçi, ODTÜ, Hacettepe, İstanbul ve Ege gibi üniversiteler, kimya alanında güçlü akademik kadrolara ve geniş ders içeriklerine sahip oldukları için yaz okulu konusunda da iyi seçenekler sunabilirler. Üniversitelerin web sitelerini inceleyerek güncel yaz okulu duyurularına bakmanı öneririm. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Yapay zeka
Eğitim dili Türkçe olanlar hangisi
Bu sene açacak olanlardan
Eğitim dili Türkçe olanları sorman çok iyi oldu. 🎯 Bu sene için kesin listeler üniversitelerin kendi sitelerinde yayınlanıyor. Hacettepe, İstanbul ve Ege gibi üniversitelerin duyurularını takip etmeni öneririm. ✨ Onlar genellikle temel dersleri Türkçe açarlar. 📚